Selamat Hari Jadi Angah


Bismillah ....
Selamat hari Khamis ...kalo hari ni jumaat pun best kan ?
esok coti ...hihihi ( asal cuti bukan main suke lagikan ?)

"Selamat hari jadi angah"
sape pulak angah ni ???
aku la...

Korang hari ni Birthday aku tau ...cepat wish ye...
hahahahha ( ade ke pulak soh orang wish ...patut nya orang wish kna ikhlas dr hati kan ?)

Korang..cantik tak kad adik aku bagi ?

tak kira korang kena cakap cantik jugak !!!!
ni adik-adik aku buat dan bagi tau ...
advance lagi tau ....
Birthday aku hari ni diorang dah bagi mase aku balik kampung
sabtu hari tu ....


kat rumah adik beradik aku panggil aku angah ....
sebab aku kan yang ke-2
huhuhu

"Angah pun sayang kakak ngan adik"

Ni la diorang berdua tu ...huhu
rajin jugak adik2 aku ni buat kan kad ...
huhu
Siap pakai benang bagai ...haish ...bagus2
practice untuk pendidikan seni kat sekolah ye adik2 aku ...ngeeeeee

Aduhai, cepat betul mase berlalu...
tak sangka dah pun genap 25 tahun....makin hari dah makin tua













Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

Itu Ustaz saye ....Ngeeeeeee


Bismillah

salam jumaat korang
Syoknya esok cuti .....
luse pun cuti pastu tambah lagi extra 2 hari cuti ....
Eh, Korang...betul la pasal mayat tu
dalam paper hari ni ade keluar
tapi dia tak cerita detail ....nak bace ?
kat sini

wah...bercuti tak brape nak sakan la aku nampaknya ..hihi
mau balik kampung...nak pegi kenduri kawen...
haish...kawen..kawen...kawen
T___T

korang, saje nak bagitau ...
ade tak bace paper hari ni
Pengujung ke 1.5 Juta MAHA ?


weh..itu Ustaz saye mase kat Politeknik ...
hihihi....
Rindu Kuantan ...ustaz ni best ..kelakar ...hihihi
muke dia cam pak uda kan ? (Zami Ismail)


same tapi tak serupa ......








Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

mayat ?


Bismillah ...
hari ni lambat ye bersiaran
pagi tadi kat opis aku kecoh....



kata "Diorang "
ade jumpa mayat tanpa kepala kat dalam longkang
seberang jalan

tapi wallahualam
aku pun tak pi tengok pun....
takot kot ....huhuhuhu







tengok la berita dan paper esok .....


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

:: MEMBER ' Sekapal' yang famous

Bismillah ...

wah..hari ni pepagi lagi Cik Mawar agak rajin ye mau update belog
...tak tau la ape anginnya ...

alkisahnya mcm ni ..
semalam ble aku bukak je email ..
baru aku tau satu rahsia...terkejut Woo..
nak tau ke rahsia ape ?

tak sangka pulak bahawa dia yang famous tu 'sekapal' ngan aku
tau kan sekapal tu ape ?
la..tak tau ? sekapal tu maknenya
lahir kat Negeri yang same ...hihihihi
korang pun sure ar kenal dia

dia memang sgt famous ..
bukan setakat kat M'sia ..tapi seantero dunia ..
korang misti nak tau sape kan ?
taraaaaaaa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

nah...ni lah dia ...
kenalkan ?



la..orang botey ke kome?
idak le teman tau ...hihi..tapi teman ade sedikit kemusykilan la..
kalo kome orang botey...nape No.Ic nye tak 08 macam teman ?
haish...












layan kartun sekali-sekala pun best gak...boley release tension



Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.