aktiviti paling best di ofis :P

Bismillah....

Hari isnin ni kita update yang lite-lite jelah...
ambik mood nak tulis blog...susah betul dah seru-seru pun tak nak datang jugak mood tu ...
ekekkekee

ni ntah zaman bila kaduknya tak ingat ...
tapi dah ada gambar ni kita update jelah...
best bila ada aktiviti masak-memasak dan makan-makan ni ..muahahaha 
mana lah nak kurussss? harapppan jelah,,,,

kitorang masak megi ketam kat Ofis...
shhhhhh...jgn bgtau boss ek...hahahha



haishhh...tengok ni telan ailio balik iolsss....gurrlppp
alahh..megi je pon :)

sekian


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

Laksa Pak Ngah Kuala Kangsar, Perak.

Bismillah.....

Masa cuti hari raya haritu ada la singgah makan di Kuala Kangsar
Kami makan di kedai Laksa Pak Ngah.
alamat seperti berikut : 

 Behind Sekolah Menengah Psung Wah,
 Jalan Dato' Sagor, 33000,
 Kuala Kangsar, Perak, 33000, Malaysia
Laksa dia memang terbaik la Abaq angggg ...

Ni hiasan dalam kedai tu ...
classic jugak ...ada gambar macam orang jual laksa pakai motosikal dan dikelililingi 
beberapa orang kak long-kak long ..hihi
kami pergi pagi lagi waktu dalam pukul 11.00...
orang tak de la ramai 

 My Happy face bila rasa kuah laksa dia memang terbaik boboboi! 
nampak tak pekat..tapi bila hirup...slurrrpppp 
sedap...secukup rasa 


 Orang makan dia sibuk baca surat khabar ...
ish..ish..ish..

saya order laksa special...see...banyak ramuan dalam tu....
ada isi ikan...ada fish ball...
tapi nampak tak apa yang uniknya?
laksa mana?
hilangggg? hahahha..laksa dia bungkus dalam telur macam pataya tu 
menarik kan ?

adoi tengok zoom ni sedapnyaaaaaaaaaa...
gurlppp...telan ailio o.k...
sesiapa yang lalu try la singgah ke sini ye! ....



Sekian 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.