Chilli's Crab Restaurant

Bismillah....

Korang maaf la kalau ada yang rasa macam blog saya ni dah bersawang ..wakakkaa
lama dah tak update ....bukan tak nak update 
malas lah nak bagi macam-macam alasan..ngaku terus terang lah kan ...
mula-mula sibuk...pastu buat-buat sibuk....terus jadi malas gila..hahahha

xpelah sy pun tak la ramai reader ...
tulis ss je kan..so kurang sikit rasa bersalah..hahahha
maafkan saya ye!

haritu ada pergi makan kat satu restoran ni 
sedap seafood dia..highly recommended

lokasi 
RESTORAN CHILLI'S CRAB
26-1 jalan pju 5/9, Dataran Sunway,
 Kota Damansara, 
47810 Petaling Jaya.
 Petaling Jaya, Malaysia
operation hour : 11.00 a.m - 11.00 p.m 
quality of food :)
200% milik bumiputera (melayu)
Time : 10.30 am - 11 pm (10.30 pm last order)
Off day: 1st & 3rd week wednesday
0361416033
FB

ni dia punya interior design 
ada gambar food besar-besar 
cukup untuk buat masa menunggu tu perut bershuffle sakan ...hahaha

Chilli Crab 

kami berdua je dengan Linda..
jadi order yang simple jela...
2 set crab berlainan cara masakannya
dan bun ....

egg salted crab..

dua menu yang kami ambil ni memang la terbaik! 
sedap..gabungkan kedua-duanya meletop la rasa dia 
tapi makan ketam kena bersabar ye..hahha

sebab kulit dia is so KERAS 
jenuh jugak la dok sepit..nasib baiklah tak terpelanting ...hoishh...hahaha
Linda yang tolong sepitkan ..keraih sungguh kulit dia 
tapi isi kat dalam..perghhh sedap ..padat ! 


harga pun boleh tahan sedap jugak..hahahha
yela..what did you aspect
big crab dengan isi yang tebal, padat ..
dimasak sempurna dan sedap!
takkan la harga stakat 10-11 ringgit....
itu adalah silap tanggapan namanya..hahahhaa

iols is eksaited nak makan dah masa ni ..haha
hampir sejam makan ketam 2 ekoq dengan 6 ketoi bun! 

total lost : RM 100 +

nak tengok menu lain boleh pi tengok kat foursquare ni ..


Sekian .


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.