Mane lagi best???


Antara Dunkin Donuts ngan Big Apple yang mane lagi sedap yek?
kalau aku ...
aku pilih Dunkin Donuts...
sebab
Big Apple too sweet la ...
makan dua dah muak ..huhu


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

Perihal "mr.Tan_ _ _"

AMARAN : ENTRY YANG AKAN MENUNJUKKAN YANG AKU NI AGAK ' CHOOSEY'

Bismillah ...
huhu..ape kes wat n3 tentang jamban Mr.Tan*** plak hari ni..?
bukan ape ...tadi aku nak la pg jumpe Mr.Tan jap ..
tapi ..
bile jengah je kat pintu bilik kecik tu..
ilang terus mood aku nak masuk ...
bukan ape..Toilet itu bersih ya !!!
tak kotor pun...

tapi ..

aku tak tau kEnapa..aku memang tak suke bile
tempat duduk kat toilet tu
BASAH!!!!!!
Geli ar nak duduk
.. "berlengas" bak kata orang Utara
bukan la aku ni cerewet ..
tapi bab ni memang aku tak suke!!
aku tak tau la orang lain kalau diorang tak kisah


ape la salahnya lpas guna tu kalau dah tengok basah...
lap la gne tisu yg ada tak pun angkat tempat duduk tu ...
ape guna benda tu dibuat bley diangkat?
ni la guna nya ...angkat macam gambar kat atas ni
supaya air cepat kering dan tak basah!!!

mm...kalau aku pg public toilet plak
kalau yang tertutup macam ni memang aku tak pilih!!
nak tau knape ?
kalau ade AIR lambat kering terperap je kat bawah penutup tu ..
EEeeee....risau nak duduk ... jadik panau kurap plak karang ..ahax
lagi satu takot karang ble angkat je tutup tu
ade "setongkol jagung ".... hah !!!
mau ilang segala rasa..kikikikiki
blogger-emoticon.blogspot.com


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

Don't try this on the road !!!!!














Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

layan jela ..............

Bismillah.....
huh..lame sunggu ku tinggalkan blog ini ....
hampir sebulan...ahax...
"sorry la wahai blog ku ...
tuan mu ini bukan sengaja nak biarkan ia nya sepi dan bersawang ...
tapi ...aku agak sibuk ...
banyak sungguh keje..."
'pada sahabat2 blogger yang lain....
mintak maaf
kerana dah lame tak kotorkan halaman anda
dengan komen2 yang tak seberapa nak membina .....'
tapi kalau ditanya keje ape yang banyak sangat tu??
aku akan garuk kepala...bukan sebab gatal...
tapi sebab konfius ...hihihihihi

::
pindah
opis baru
audit 5S
audit ISO
Dokumentasi
Majlis Anugerah Kecemerlangan Industri
.....bla..bla..bla...
::

hanya yang mengalami nye je mungkin akan faham...ahax
kalau nak ikotkan...banyak yang nak dikongsikan dengan sume...
nanti ade mase akan ku upload sedikit demi sedikit ..

gambar aksi drift ini
telah di rakamkan sekitar Karnival Wow Putrajaya
yang berlangsung pada Sabtu dan Ahad lepas ...

cekap dan berani betul pemandu kereta ni .
Asap tebal hasil daripada aksi drift ini ...


masih banyak gambar2 yang menarik yang bakal menyusul ...
hihihihi
nantikan lah ye ...

-Sekian-


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.