Untuk kesekian kali nya!

Bismillah....

Hai lah bosan nya jenuh seruu mood nak update blog ni 
tapi punya lah liat ....tak faham betul kenapa ....hahaha
bukak -tutup-bukak-tutup 

sampai berbulan tak update 
sebab tu orang cakap nak buat blog tu mudah je
tapi nak konsisten update 
dan dapat title blogger tu bukan perkara yag mudah 
salute la blogger tegar yang dah bertahun-tahun masih mampu bertahan 
hihihihi....

adoi tak nak berjanji lagi untuk terus update blog ...
tapi akan cuba sedaya nye...

ini je kot nak cakap setakat ni




kalau ada yang rindu nak belanja sekeping..hahahha 

Assalamualaikum. 

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...