Untuk kesekian kali nya!

Bismillah....

Hai lah bosan nya jenuh seruu mood nak update blog ni 
tapi punya lah liat ....tak faham betul kenapa ....hahaha
bukak -tutup-bukak-tutup 

sampai berbulan tak update 
sebab tu orang cakap nak buat blog tu mudah je
tapi nak konsisten update 
dan dapat title blogger tu bukan perkara yag mudah 
salute la blogger tegar yang dah bertahun-tahun masih mampu bertahan 
hihihihi....

adoi tak nak berjanji lagi untuk terus update blog ...
tapi akan cuba sedaya nye...

ini je kot nak cakap setakat ni




kalau ada yang rindu nak belanja sekeping..hahahha 

Assalamualaikum. 

4 comments:

Warisan Petani said...

Singgah

Adam said...

Blogger mesti konsisten menulis. Kalau tidak tak dapat gollower. Cubalah 7 hari sekali.

LYAfrina said...

huhu..samalh dgn lya...
hahah..ntah nape lah...

mmg salute dgn blogger y still mampu maintain dr dulu..

Siqah Hussin said...

Betul tu. Nak jadi blogger senang je dengar tapi susah sebenarnya. Huhu

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...