Makan yang membahagiakan ramai orang

Bismillah 

lama tak cerita pasal makan-makan kat ofis 
dulu rasanya kerap jugak update masak-makan-makan dan makan 
ramai yang cakap duduk kat section saya ni makin mengembang 
apekah? hahahha 


jamuan kali ni bertemakan pot luck makan sorang sikit
kalau banyak makan sorang banyak kalau sikit cukup la rasa-rasa kan 
hahaha 
tapi Alhamdulillah bila buat makan-makan ni 
ramai orang happy sebab boleh makan macam-macam 
dannnn 
dan tak perlu turun ke cafe
 fikir 10 minit tengok-tengok buntu nak makan apa 
 yang ni famous ni 
ramai peminat sekejap je dah licin 
kerabu maggi menjuarai kali ni 

 bihun goreng pun sedap 
seronok jamuan ni lagi satu boleh makan ulang-ulang 

 dessert ! 
yang ni xde makna nak makan ulang-alang 
ko lambat lenyap ....hahha 


o.k tengok ni buat saya lapar 
hadoii --sandwich mengiurkan
sedap! serius tak tipu ....
kalau dekat-dekat KL ni dia boleh COD rasanya
pi lah tanya dia kalau nak harga kasih sayang tu
ni IG dia

Sandwich sedap 





jamuan bertemakan Tradisonal 
ni jamuan penutup ramadhan hari tu 
baru teringat bila tengok gambar salam-salam ...
haha ampunkan saiiiyaaa

nak cover slipper konon 
dah macam terbantut pulak daku disitu 


sempat lagi menyelit disitu 
gadis berkain batik acah-acah tradisional 
hehe 


 First round 
sandwich tu sedap kome 
kakak kat ofis ni ha buat 
kalau nak oder boleh rojer dia 

 repeat gambar dessert sebab meriah sgt 
teringat terus ..
 saya bawa laksam pada hari tersebut 
ehh...takkkk saya tak pandailah buat tu susah kot 
hahah oder dari mak cik Tn.John kat Sentul 
Cik Amah yang buatkan saya pergi ambik je 

lunch hour buat kerja ni pulak kome 
haru betul....buat akok kedut 
guna cup cake maker 
kreative inovatif sgt diorang nih! 

o.k la sekian 
terima kasih sudi singgah dan baca 

azam 2019 nak lebih berterima kasih kepada semua benda 
Inshaallah 



No comments: