Pameran Keranda


Bismillah
dah lame rasenya tak bercerita kat blog ku ini ...
tak tau kenapa ..bile bukak je blog rase cam tak de mood ...huhu
dah tukar template pun same gak ...ahax...
so traffik blog ku ini pun dah makin berkurangan ...
adeh ....
xpela..nanti bile ade benda nak citer aku hapdet la cket2..huhu

hari sabtu lepas 3 April 2010 aku berkesempatan
pegi ke Muzium dan dapat la tengok pameran keranda yang ade kat sane
best gak la...macam2 ade ...rase Insaf pun ade ..kagum pun ye ..
huhuhu...
sesape yang nak pi tengok..
masih ade mase lagi ye ...
pameran tu berlangsung dari 1 April hingga 20 Jun
gambar macam "seladang kat atas ni adalah salah sebuah keranda bagi golongan bangsawan.... ( mayat dimasukkan ke dalam perut seladang tu ) ..huhuh
kalau nak tengok pic lain klik disini disini

kalau tak percaya klik disini





Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

3 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

pakcikLie said...

rasa cam seram jer..bole bawak bebudak tak?..blm bkesmptan nk pegi..

Alimaz-Kembara Terasing said...

erkkkk pameran keranda....

maiyah said...

keranda??.. nape x snap pic