Mali's Corner


Bismillah ...
tengahari ni nak story cket tentang ape yang aku makan
tiap petang sejak 2-3 hai ni ..huhu
sodap..memang sodap
ape yang sedap tu ? ni ha...Char kuew tiaw Mali's ...
korang tau ke?
famous gak kedai ni ..kalau g lambat berjela beratur ..huhu
memandangkan tempatnya agak jauh dari umah aku ..
so hari bekerja kadang2 je kitorang pi makan kat sane ...

lokasinya kat
Taman Bunga Raya, Setapak ..
ade jugak kat Danau Kota

kat sini cume ade 3 menu...
tapi yang famous sekali Char kuew tiaw nye la... sodap

Special : RM 6.00

( Udang dalam 10 ekor lebey )
yang dua lagi ni aku tak pernah belipun...
harganya pun ingat2 lupa..huhu

Besar : RM 4.50
Kecil : RM 3.50

Selain tu ...Nasi Lemak nye pun boleh tahan sedapnya ...
satay ..aku tak pernah try pun ...
kalau tapau bungkus kureng sikit ..huhu (pada aku la )
kalau nak betul2 menikmati kesedapannya
makan la kat kedai tu ....


sampai licin ..huhu
udang tu saje simpan nak ratah ....


-Selamat mencuba-




7 comments:

~AmyLiana8886~ said...

hehe..mmg best..amy pernah makan..byk kali jugak la sb rumah amy kat sentul je dlu..biasa mkn dekat taman bunga raya tu..kalau kat danau kota tu nmpak tmpat dia exclusive sikit..suka yg special sb byk udang..heheh..dh la kena beratur tp kejap je sb ramai tkg masak kan..kjp je..

blueCITY® said...

salam,

lama tak dengar citer
bzs kat fb ya
ekekkeke..

selamat makan ya

Lya Colours said...

uii best nye
next week sy nk p pineng
dpt mentekedarah char kuey tiow pineng
yeay

maiyah said...

wah.. ni yg yg nak gi cari kwei tiaww nih

beautiful_rose said...

alamak, tibe2 lapa lak tgk blog ni

zan-xray said...

harga makanan sekarang terasa mahal la pulak. RM5-6 untuk sepinggang kueteaw mgkin pada orang biasa.. tapi kalau keluar anak beranak mau menitik peluh jugak kan.
sesekali boleh lah makan tempat standard mcm ni.

fathiahRAIHANA said...

aww pewot nga lapa niehhh :D:D:D:D