Good Luck for your future dear!

Bismillah....

sorry lama beno tak update blog...bukan tak nak update 
tapi I olss is malas....haahhaha 
adoii....ni la nama dia hidup segan mati tak mahu blog daku ini ...huhu
ampunkan lah daku yang malas ini ....

kitorang buat sambutan kecil-kecilan untuk Cik Ili Sarah Suhadi ni...
dia intern 3 bulan kat sini 
tapi kami close ....sedih je bila ili xde 

 selalu kalau ili ada dia selalu tanya semua orang siapa nak air?
dia akan tolong bancuhkan air ...
kalau ada buat makan-makan dia la yang rajin tolong cuci pinggan-mangkok 
calon menantu terbaik ni ...kakakkaka :P 

 masa dia bagi ucapan touching la pulak 
adoii...rasenya tak potong bawang...tapi tetiba je air mata ni nak mengalir 
huhuhuhu..... miss u lah Ili 

kitorang buat collection sorang sikit beli nasi arab 
makan ramai-ramai 
bila makan ramai-ramai yang biasa-biasa pun boleh jadi luar biasa
harapnya makanan tu ada keberkatan lah ....

 oleh kerana ili suke watak En.Muaz dalam "Drama Mencintaimu "kitorang saja je kenakan dia
syafiq la dalang prank..hahahhaha
dia yang tolong printkan gambar muka 
nilah dia pengaruh drama petang-petang ...ahhahhaa

 asalnya rasa makanan sikit je...
bila da susun semua..eh? banyak alhamdulillah 
semua kenyang 
kuih tart ni K.Ana beli..sedap! 
serius sedap..tak tau mana dia order 

Dear Ili, 
kami kat SKPI dah anggap ili sebahagian dari kami , 
kami pasti merindui Ili,Semoga Ili terus berjaya didalam setiap bidang yang Ili ceburi, 
Semoga Ili sentiasa diberkati dan dirahmati Allah s.w.t hendaknya 
we love u dear , take care and please don't forget us here " 



Sekian....



3 comments:

Nafira usof said...

meriahnyeeee..
tersengeh2 tgk gambar pelakon tuh.
semua pon dgn muka tuh. hahahaha

Fazleyatul Aini said...

bluberi cistat tu memang nampak sedap wey

BTS said...

banyaknya makanan..meriah