mood pulang ke pangkal jalan

Bismillah....

hihi maaf lah lama juga tak update blog ni ....
bukan tak nak update.....tapi busy sikit 
 hari kerja sibuk kerja...balik rumah sibuk hal rumah pulak...
weekenf lagi la sibuk ...tiap minggu pergi ride ...
hailah penat ...Tn.John tu dah kena sampuk ride ke hape xtau la 
tak senang duduk dia kalau tak pergi ride ....hahahha 
#gengspenderbasah 
dah la cuaca panas sekarang ni ...hakak yg hazab dikk ...hahahha 
next entry kita cerita pasal ride ....

ni kita campur je sume...
korang kenal tak nasi ape ni? 
ni nama dia nasi tumpang 
tumpang lauk pauk tu tumpang sekaki ngan nasi ...ekekeke 
sedap ..saya makan kat KL 
bukan kat Kelantan 
nak rasa yang ori kat Kelantan la 
yang ni pun katanya dibawa khas dari Kelantan setiap hari 
nak try ? ni alamat kedai tu 

Kkeda Cekgu Mung
 551, Jalan Pantai Dalam, Kampung Pantai Dalam, 
59200 Kuala Lumpur, 
Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia

ni bulan 2 punya kisah...
Birthday Tn.John ajak parents dia rest kat Sungkai , Hotspring 
tapi sayangnya Nina tak dapat ikut ...dia tak boleh cuti ...
jadi tak cukup seorang

seronok pergi hari orang lain kerja 
mandi berendam la puas-puas..hihi 
xde orang sampai kecut mandi-manda ..

Happy Birthday Bie ...semoga dipanjangkan umur, 
diberikan kesihatan yang baik dan sentiasa dirahmati dan diredhai Allah..amin 

dan semoga mak ayah juga sihat selalu 
amin
haa...ni terpengaruh namanya 
tengok IG artis asyik cakap sedap nak mati la...
puas hati sgt laaaa... terus order 
-______-" hahahah
tak caya pergi tengok IG Zarinazainuddin_ atau zarazya 
korang tau la sy order ngan sape..hihi 
15 Pcs  RM20

rasa dia? sedap la boleh la.....rasa ubi tu xde la rasa tepung sgt 
tapi size dia tu ? 
bercinta oii nengok nya 
besar sikit dr syiling 50 sen 
hahaa...sy beli 3 kotak ..habis licin...sekali ngap je dah abis..ngap..telan..ngap telan ..
tinggal bekas..hihi 
pastu janji pukul 12.00 tunggu punya tunggu 
4.00 petang bau hantar 
pastu delivery charge lagi kna bayo? 
hurrmmm....... hurmm....hurmm.... hahaha 
malas nak komen banyak 
semoga maju jaya la akak ye 

hakak stress dik beli keria cinonet yang mahai tu ..hahahah 
terus join bengkel menangani stress
giteww gigih nak related kan .. 

saya suke la bengkel lukis-lukis macam kanak-kanak ribena ni 
mengimbau kenangan ...ahhaha 
skill pun dah kurang 
asyik simpan je berkarat sudah....

penat lukis kita tampal plak .. 
tampal sesuka hati 
yg mula tu kita ekspresi kan sendiri 
kemudian kawan-kawan tambah 
penuh ..haha serabut nengoknya 

ni group lain ...
dia buat pokok ...pokok kehidupan 
ni team penang 
siap pengarah dia turun..terbaik lahhh 

yang ni team Matrade ? usha jugak kot nampak Wahida My All ..hihi 
sekali tak nampak pun.. :P ;P 
dah alang-alang naik level 31 tu jom lah kita bergambar ..ekeke 

abaikan pipi pau cendawan yang bulat tu ...ahhahah
tak boleh nak buat apa dah ...bertabah ajer laaaa... 

haaaa........ ni betul-betul pau ..
pau ayam dan pau kacang 
orang dok viral dah nampak kat pasar malam tu terus beli 
walaupun Tn.John jeling je..hahaha 
kita beli jugak....dia makanan pelik-pelik ni memang dia tak try 
hihi 

sekian 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

7 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

idzwa kamaruddin said...

sedapppp pulak tgk pau ptg ptg ni..kekeke..

ArELeEz said...

eh, pau cendawan tu mmg giler sodap nak mati woo..! sekali try, trus jatuh hati.

Nour Adieb said...

comellah pau2 tu :'p syg nak masuk mulut XD

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@idzwa kamaruddinyang ayam tu sedap..yang kacang biasa-biasa je

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@ArELeEz hahaha bahay nih pau beracun ke ? hihihihi

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Nour Adieb dah selamat masuk mulut dah wakk..hihihi

Siqah Hussin said...

uish peliknya nampak pau ayam tu :O