KAWD 25.6.16 <----- last year punya cerita

Bismillah....

Maaf lah tuan tanah is malas nak update blog 
ni cerita IFTAR kami last year 
hahahha 
ampun ye baru tahun ni nak update 
makan masa setahun simpan buat jeruk dulu ppfffffffffftttttt

kami berbuka di 
KAWD , Ampang Water Front 
46, Jalan Awf 3, Ampang Waterfront, 68000 Ampang,
 Selangor, Malaysia

buan semua office mate ni group Chingoo je hahhaa 
ni pun teringat nak update sebab InshaAllah hari ahad nanti kami nak berbuka sama lagi 
yang tu kalau rajin cepat la update 
kalau tak Tahun depan maybe...hahahhaha 



tahun ni pun diorang ada buat buffet Ramadhan tapi berapa price contact la diorang ye 
tu ada contact number 

sementara waktu berbuka...semua anti social 
masing-masing ngan phone aje..haha 
orang yg snap gambar ni pun sama phone kat tangan  


dah nama Kaw-kaw burger bakar kan?
haruslah kita makan burger dia 
patty burger gomuk-gomuk dan very juicy 
sedappp 

 Ajib, Mak Lang dan Lily
turut bersama makanan yang memenuhi meja..haha 

 kita bawak Tn.John sekali 

 Ilah dan Wan sampai lambat sikit ..
Suzieana pun lambat tapi dia xde dalam gambar sebab dok ambik makanan masa ni 
tu Mc Leen ngan Abe dio ... 
Ili Cik lipstick Merah pun ade 

lastly cheeky boy Eshan Hadif  anak si Dila ngan Wan 
Mc Leen geram nengok dia ..ahhaha 
comel je kan...


Sekian 

5 comments:

LYAfrina said...

Hahaha.. Lya pom ada n3 lama peram jt draft, jgn kata thn lps.. 2-3 thn lps pom ada. Haha

Salam aidilfitri .
Maaf zahir & batin

Puan Kutu said...

Tak bulan posa pun lemau nak mengupdate.dah makin hilang keghairahan memblog agaknya sy pun.haha..

Puasa pun dah habis br nk dtg komen..Selamat hari raya...

nini said...

Eat all can tu mcm best tau..gahaha

wahida said...

sama lah kita...aku pun malas giler nak update...ntah mana menghilang roh rajin ntah...

ArELeEz said...

selalu tgk review kawd ni mase stalk i.g makhlokmacho. menarik!

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...