Contoh gambar persekitaran 5S

Bismillah ....
lamanya tak update blog ....
pengunjung pun makin berkurang ...huhu
saya agak bizi ...nak curik2 update pun tak sempat ...
nak tau ape yang membuatkan sy bizi ?
Ni ha ...penyebabnya ...

Pelan laluan Kecemasan ciptaan ku ..hihi ^___^

laci ku yang berserabut yang telah di transformasikan ....Sudut 5s lama yang agak serabut telah di susun kembali...
malu ar dapat 'E'
tapi yang latest nya da dapat 'B' tau ...hihi

Carta Organisasi ....Cop ku yang telah dikemaskan dan di 'parking' di meja belakang ku ..Bahan rujukan ku yang telah di 'tagging'

o.k tak alasan ku ?
boleh diterima kan ? hohoho...

.♪♫•*.♪♫•*.♪♫•*.♪♫•*.....

- Sekian-






Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

5 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

mrs.ecam said...

kui3 ok la 2...nk buat sume 2 mmg amik ms so alasanmu d terima...tok...tok...mahkamah b'suraiiii

Mawar_berduri said...

hihi..terima kasih sudi terima alasan ku itew wahai hakim ....hihi

fathiahRAIHANA said...

hohoh same la kte akak ,
ana pom bz meyh . huhu

maiyah said...

mmg bz tu.. sian dia, nape x mintak tulung kita ngeeee

Mawar_berduri said...

fathiah : huhu...camne yek nak kurangkan ke'bizian? ahax..:P

K.Maiyah : Meh ar kak tolong, diorang ni sy mintak tolong sume pon wat tak tau je ...huhu