Itu Ustaz saye ....Ngeeeeeee


Bismillah

salam jumaat korang
Syoknya esok cuti .....
luse pun cuti pastu tambah lagi extra 2 hari cuti ....
Eh, Korang...betul la pasal mayat tu
dalam paper hari ni ade keluar
tapi dia tak cerita detail ....nak bace ?
kat sini

wah...bercuti tak brape nak sakan la aku nampaknya ..hihi
mau balik kampung...nak pegi kenduri kawen...
haish...kawen..kawen...kawen
T___T

korang, saje nak bagitau ...
ade tak bace paper hari ni
Pengujung ke 1.5 Juta MAHA ?


weh..itu Ustaz saye mase kat Politeknik ...
hihihi....
Rindu Kuantan ...ustaz ni best ..kelakar ...hihihi
muke dia cam pak uda kan ? (Zami Ismail)


same tapi tak serupa ......







10 comments:

Miss Layaleya said...

hahahaha.. ustaz udin.. hebat2.. rindu kat ustaz..:)

Anisa Hang Tuah said...

heee
mcam same je ngn pak ude tuh

cheqna said...

assalamualaikum...
hallu cik mawar..
ooo..selamat balik kampung la ye
take care
a'a la..muka lebih kurang sama..=)

LyNn HaMzAh said...

memang nampak sama la...hehehehe...

beautiful_rose said...

ramai org citer pasal MAHA...buat aku jelez tak dpt g sana.sgt berminat dgn hasil pertanian.

mamai said...

tak dapat nak pergi maha sebab maha sesak ler nak parking

Lya Colours said...

tahniah ustaz!!

Lana~Bulu said...

Yang sama 22 tu kelakar kan/..

piNky LuCiA said...

mula2 tengok macam sama. tapi lama2 tengok tak serupa. hehehe

AdiK CoMeL said...

haha.ustaz akak tu nk iras pak uda kan.