Selamat Hari Jadi Angah


Bismillah ....
Selamat hari Khamis ...kalo hari ni jumaat pun best kan ?
esok coti ...hihihi ( asal cuti bukan main suke lagikan ?)

"Selamat hari jadi angah"
sape pulak angah ni ???
aku la...

Korang hari ni Birthday aku tau ...cepat wish ye...
hahahahha ( ade ke pulak soh orang wish ...patut nya orang wish kna ikhlas dr hati kan ?)

Korang..cantik tak kad adik aku bagi ?

tak kira korang kena cakap cantik jugak !!!!
ni adik-adik aku buat dan bagi tau ...
advance lagi tau ....
Birthday aku hari ni diorang dah bagi mase aku balik kampung
sabtu hari tu ....


kat rumah adik beradik aku panggil aku angah ....
sebab aku kan yang ke-2
huhuhu

"Angah pun sayang kakak ngan adik"

Ni la diorang berdua tu ...huhu
rajin jugak adik2 aku ni buat kan kad ...
huhu
Siap pakai benang bagai ...haish ...bagus2
practice untuk pendidikan seni kat sekolah ye adik2 aku ...ngeeeeee

Aduhai, cepat betul mase berlalu...
tak sangka dah pun genap 25 tahun....makin hari dah makin tua












8 comments:

- GC - said...

mawar berduri baru 25 tahun? haha. tua lagi GC. haha. grrrr...

btw, hepi birthday. semoga sukses dunia dan akhirat. amin.

DaNG WaNgi said...

Happy Bestday yg ke 25.. Semoga diberkati Allah..

Eye_nee said...

Hepi Besday Sis..
Semoga DiPanjangkan Umur...DiMurahkan rezeki..Dipertemukan Jodoh Dikalangan lelaki yg beriman beramal soleh...dan dipermudahkan segala urusan baik didunia mahu pon diakhirat...

Eazy Izzuddin said...

selamat hari jadi...
xD

mier@merr said...

happy besday.

fathiahRAIHANA said...

happy befday akak!!!
^_^

n@D3iR@H said...

hepy besday....jom singgah blog sayer..:)

abgreds said...

salam..
selamat hari ulang tahun..moga ceria hendaknya...