:: MEMBER ' Sekapal' yang famous

Bismillah ...

wah..hari ni pepagi lagi Cik Mawar agak rajin ye mau update belog
...tak tau la ape anginnya ...

alkisahnya mcm ni ..
semalam ble aku bukak je email ..
baru aku tau satu rahsia...terkejut Woo..
nak tau ke rahsia ape ?

tak sangka pulak bahawa dia yang famous tu 'sekapal' ngan aku
tau kan sekapal tu ape ?
la..tak tau ? sekapal tu maknenya
lahir kat Negeri yang same ...hihihihi
korang pun sure ar kenal dia

dia memang sgt famous ..
bukan setakat kat M'sia ..tapi seantero dunia ..
korang misti nak tau sape kan ?
taraaaaaaa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

nah...ni lah dia ...
kenalkan ?



la..orang botey ke kome?
idak le teman tau ...hihi..tapi teman ade sedikit kemusykilan la..
kalo kome orang botey...nape No.Ic nye tak 08 macam teman ?
haish...












layan kartun sekali-sekala pun best gak...boley release tension


5 comments:

Alimaz-Kembara Terasing said...

sekali sekala layan kartun...

cheqna said...

salam
sabo jela.
hehehehe

NuRuL NaDiA said...

hahaha..pandai cik mawar buat lawak..kekeke..follow u.. ;)

Eazy Izzuddin said...

woot2x
uish kite sekapal lah
08 kat ic
hehe

Layans~
The Social Network

arapink said...

kot2 kat obersea da jgk Perak kot? tu pasal lah tak 08...hahahha