Ed|s| Cer|ta sEmaLam

Bismillah.....

wah...wah...macam berkobar-kobar plak nak wat n3 hari ni ....
almaklumlah rumah baru... ^___^
hihihi...poyos je ayat

nak citer cket...ape yang jadi semalam....
Semalam walaupun hujan tapi semalam aku Panasss jew....
alkisahnya macam ni

semalam aku kuar pegi Mid
kononnya nak bershopping
kan dah gaji...huhu

buat senarai baikkkk punya....

Bil telefon
Biskut
Sabun basuh
Cadbury
( diet tak leh makan)
Sabun mandi
Losyen
Pencuci muke
Jeans baru
(beli weekend la boleh pilih lelame)

sekali......... cek bil telefon
Nah kau .............RM200+
aduiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......sabo jelah...
nak cakap call banyak tak pun...
knape la boley banyak camni
bengangggggggggg

pastu ...hancus la cecita nak bershopping sbb tak bawak banyak cash
nak harapkan credit card pun tak de huhuhu

balik dengan hati yang panass

dan nak dijadikan cerita
mase kuar dari Mid nak balik tu ....tetiba

Cepessssssss......

sesuatu jatuh kat atas tudung aku...
Warghhhhhhhhhhhhh............Kurang ajar betul
Burung shitttttttt!!!!!!!
sakitnya hatiiiiiiii dah jadi extra panassssssssssssssssss
sepanas cerita fasha sandha dan jejai ...huhu
rase cam nak koyak je bont** burung tu ......

Geramnyaaaaaaaa....







10 comments:

beautiful_rose said...

huhuhu ni memang betul2 boleh bikin panas hati kan.
sabar jelah kan......

miszes ugly said...

ahahaha.
takleh bla burung tuh beyakkk..
teringat plak kesah kawan kene cam nie gak.huhu

cerita mereka2 said...

hahaha..

sbr jer la ek...burung tue xdek sklh.

next time gaji gi la shping.

cikpepel said...

alala.... bil tepon pnye pasal..bo***t burung nk jadi mangsa..hehe

Lya Colours said...

kuang ajaq itu burung, kasi lastikkk !!

Mawar_berduri said...

Rose cantik : huhu, memang panss ..hihi...tapi pagi ni da sejuk dah ...:P

Miszes : huhu...kan..memang tak boley blaa....hihi

Mawar_berduri said...

Cerita mereka : sob..sob...nak tunggu gaji bulan depan lambat lagi...waaaaaaaaa...huhu


Cik pepel : huhu...mase ngah marah je rase camtu bile dah o.k tak sampai hati plak nak wat camtu kt burung yang tak sekolah tu ...hihihihi

Mawar_berduri said...

Lyaa : kalo la mase tu ade lastik..memang dah ken adah ...ni tak lpas creeeet laju je dia terbang...wakakakkaka :P

Adinda Amy Sensei said...

salam cik mawar...

uwaaahh...cantiklah rumah dia..hehehee

Imran nyambek said...

tembak je.