Hobi yang menjadi-jadi plak ..haish


Bismillah
ape khabar ? selamat Tahun baru 2011
huhu...sekejap je dah masuk tahun baru ...
dulu kalau sebut 2020 tu macam jauhnya la nak sampai
tapi ...sekarang dah 2011 lagi 9 tahun sampai la 2020
orang kalau masuk tahun baru misti tanye....
APE AZAM BARU KO ?

aku?? tak de nak berazam sgt ....sbb azam tahun lepas pun tak tercapai lagi...huhu
so bawak je la ke tahun ni ...boley plak mcm tu ...

korang...maaflah dah lame tak blog walking...
ade jugak sebenarnya ...tapi tak tinggalkan sampah-sarap je (komen)
bizi cket lately ....bizi yang dicari sendiri...huhuhu


actually aku bizi cket dok edit gambar-gambar kawan2 aku yang bertunang ni ha...
tahun 2010 ramai plak yang bertunang...
tahun ni 2011 misti sisa2 kawan ku yang belum kawen
akan menamatkan zaman bujang diorang .... (insyaallah....amin)






kalau nak tengok lagi gambar diorang? tengok kat sini




4 comments:

cheqna said...

ooo
dah ada hobi baru skang ni ye...

Miss Layaleya said...

salam..

wah, hobi yg best... sy suka..

anda di tag..

hehehe;)

beautiful_rose said...

mawar..............................................................................................................dimanakan ko?

shidah said...

ehem ehem.. nt edit gmbr skali skali ek..ekk..hehe