AmaLan 5s dipejabat


Bismillah ...
salam jumaat ...ait...awat pagi2 lagi dah senyum sampai telinga ni?
Owh...hohoho...esok sabtu ? dah cuti ? patot la senyum je ...hihi

Syokkan cuti ...almaklumlah hari cuti la nak buat aktiviti kan?
tengok macam Cik Lya Colors ...Rajin dia dok masak..bake la...ish2...
boley buat menantu nih...Opss..hihihi

Bila ada Mommy yang sgt rajin macam mommy Athirah pun best jugak ...
tiap hari boley makan sedap2.... :P

Kepada yang susah nak cuti dan rest macam Cik Rose cantik ...
apply la cuti sehari dua...rehat dan tenangkan fikiran ...
kadang2 kita kena manjakan diri kita jugak..kesian dia
hari2 koje..koje..koje..
kalau ikotkan keje tu memang takkan penah abis ....

meh nak share cket .... apa yang Cik Mawar kena buat selain kerja hakiki kat office tiap hari ...
(keje hakiki pun tak de la banyak beno koje nya ...huhu )
Ni la dia.......taraaaa...

amalan 5s di Pejabat ...korang ade kena buat tak ?
nilah hasil kerja kitorang ...
ada yang lain jugak ..malas nak upload banyak2...layan yang ni dulu la ye ... :))
Carta Perbatuan atau carta perlaksanaan..ni pulak Sudut Hijau ... abaikan daun2 yang berguguran tu ...
adik cleaner blom sapu ..Cik Mawar dah snap pic dulu :P



yang ni pulak ...pelan lantai


Carta Aliran pegawai :))

ini sudut QE


dan akhir sekali ...laci meja Cik Mawar ...hihi :))








Selamat Berhujung minggu ye semua ..
Wassalam :))

6 comments:

- GC - said...

sgt kemas lah!!!

laci sy macam2 ada, stoking pn ada. haha

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

GC :ala...time audit je ..kalo tak audit sepah jugak :PPP ...Ngeeeee

Cahaya_Kebahag!aan said...

waa.. pic i pun cik mawar taruk.. terharu seh~~~ sob.sob.sob


cik mawar, yg bersepah tu sebab seni la~~~

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Ada : hahahahha....tula diorang ni tak pandai kan nak menghayati seni !! tu yang komen sana-sini ...opss..hihihi :P

mommy athirah said...

aaddooiii...mommy athirah penat sesangat ni haaa..baru je siap baking! huhuhuhu msk simple2 je ari ni..meh la umah! bleh mkn2..nk updape blog pon x sempat lg..uuwaaa

Siti Asiah said...

kat tempat Asiah br start amalan 5S ni. Bln dpan ade audit...;)