Merah + Putih tema hantaran ku~



Bismillah ....
uhuk...uhuk....batok....
aduhai ... 2 -3 hari ni batok la pulak ...sungguh tak selesa
mood nak kerja hari ni pun cume suam-suam kuku je ye ...Ngeeee :P

hari ni nak share gambar hantaran ku
yang sangat SIMPLE :P
mane tak simple hantaran buat sendiri jerk....
...malam Jumaat tu baru kelam kabut nak siapkan sepenuhnya hantaran ni
walaupun bekas untuk letak barang hantaran tu dah disiapkan dua bulan sblom majlis
malam tu baru nak susun barang ape yang nak diletakkan atas dulang ..ni je pun gambar yang sempat snap :P

Semua hantaran ade 9 dulang ...
dulu mase bertunang ....dah bagi 11 dulang ...
Yeah..kami berdua memang tidak kedekut o.k ..
hahahaha :P


Ni pulak hantaran dari Si Dia buat ku ..
Thanks darling

:: K.A.M.I ::

Nak jugak tempek gambar berdua ... huhu







Sekian

5 comments:

AI said...

- pengantin baru x sihat lak ye...sian...

Nur Hawa Mohd Zin said...

maaf tak dapat hadir tau kak...nice merah putih..awe baru nak berangan2 buat tema ni waktu tunang yang entah bila :)

congrats to you :)

beautiful_rose said...

wah.....selamat pengantin baru.
tepek la lagi gmbr banyak2......... =)

iela said...

rase xterlmbt lg..nk ucap tahniah n selamat pengntin bru yea cik mawar,,eh silap..puan..hehehe

CuTeMiUt78 said...

cantik n menawan gitu...