c|k maWar BeRduRi Oppss PuAn Okies :P :P


Bismillah....

alhamdulillah semua dah selesai ...
sekarang Cik Mawar dah jadi Puan Mawar o.k ...hihihi
kehidupan selepas bergelar puan ...semuanya o.k
seronok sebab dapat buat semua bersama-sama ....
tak perlu nak keluar makan dikedai lagi...
boley tengok tv berdua ....

datang office pun lebih awal coz my dear tak perlu nak merentas traffic light datang ambik kat umah sewa ....bangun pagi celik je mata .....dah ade kat sebelah ...
senang hati hati pon senang ..hoho

Kepada Cik Puan Suria dan moms to be leen ...Puan Roziana Sekeluarga dan yang lain2
Thanks for coming dan
Thanks Puan Su buat n3 khas lagik :P :P
nak komen tak boley plak..haiyak ...
o.k..tak nak cerita panjang2...meh layan pic ni :P


Setelah sah bergelar suami isteri
rase macam mimpi pon ade :P

Majlis kat perak


Majlis kat KL

malam potong kek







nanti ade mase upload lagi ...
gambar dari official photographer tak dapat lagi ...so tunggggggggu ...
^_______^


9 comments:

AI said...

- wahhh...cantek puan mawar...

- tahniah...moga kekal ke akhir hayat...

- cepat2 le dapat anak...hehehe

Lya Colours said...

tahniah yunk ! cantik baju merah. suka sgt. semoga kekal hingga akhir hayat. insyaALLAH

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Al... Terima kasih dropping by ...
Thanks...aminnn...Insyaallah


Lya : Thanks dear, Insyaallah...amin :) :)

Adinda Amy Sensei said...

tahniah puan mawar..

Eye_nee said...

Tahnaih sis..semuga kekal bahagia hingga akhir hayat...

Cahaya_Kebahag!aan said...

Selamat Pengantin Baru~~~

CuTeMiUt78 said...

tahniah ya.. baru tau ni..
selamat pengantin baru..semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat..

Nur Hawa Mohd Zin said...

cik ke atau puan ke..awe panggil akak juga :)

prience heart said...

cantik gambar spew la juru kmeranye yew?? kehkehkehkeh ^_^