First time jadi pengapit

Bismillah
...ape khabar ?
harap semua sihat-sihat hendaknya ....
sejak dua tiga menjak ni sibuk sikit lah...
tak dapat nak update blog ....sian blog kesunyian ...huhu
yelah ...hujung tahun camni misti ramai yang bercuti kan ?
yang berkahwin... yang nak pegi kenduri kawen..
pastu kat ofis pun sibuk gak ...
pegi konvo AKRAB ...rasa macam konvo mase belajar la pulak ...hihi
nanti ade masa kita stori-mori tentang konvo tu plak ye...

korang ...pernah tak jadi pengapit?
apit pengantin?

ni first time taw ai jadik pengapit ...hahhaha
teruja plak disitu ... :P :P

dulu masa bujang kalau orang soh jadi pengapit ...
huh!! jangan harap lahhhhh....ahaxx
kenapa tak nak ?

sebab orang kata kalau orang bujang jadi pengapit ...lambat kawen?
hahaha...percayalah sgttttttt .... mitos belaka ...hahah
patutnya yang jadi pengapit tu la cepat dpt jodoh lpas tu ...
kenapa ?
sebab masa dia apit pengantin tu kan dia macam femessss je ..
orng tengok pengantin misti tengok dia jugak kan ?
mase tu la kot ade yang terbekenan kan ? ewaahhhh

actually dulu tak nak jadi pengapit sebab ai malu ...shy...shy gitew
sekarang dah kawen Tuan John plak iring kat sebelah ai jadi photographer ai ..
jadi ai tak la malu sgt khennnnn ?
sebab tu gambar pengantin pandang kelain ai pandang kelain...
asyik tengok kamera Tuan John je ...hahahhaha

apesal la aku terpilih gambar ni buat watermark ...macam terencat pun ade ..hahahahha
o.k..jom layan gambar orang first time jadi pengapit ni ...
pengapit Bidan terjun nih ...hahah
tetiba je masa dah nak gerak tu diorang mintak jadi pengapit ...
untuk tak menghampakan pengantinwati ...
ai pon tersipu-sipu bersetuju ...huhuhuhutengok tu ...asyik pandang kat laki dia je ..hahahhaha
bukan camtu sebenarnya ...dah kamera Tuan John kat sebelah sana tu sebab asyik pandang sana ...best jugak jadi pengapit ni rupanya ....huhuhu













Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

12 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Lya Colours said...

saya x nak jadi pengapit. maluuuuuuuuuuu >_<

eMMe said...

cewah, senyum sampai ke tinge, pengantin pun dok segan je nak senyum, hehehehe..... ambil berkat yea...

Nafisya Ismail said...

teringat kali pertama aku jd pengapit pas abis SPM... bile bgtau mak aku terus kena marah, mak aku ckp sape suh jd pengapit? nnt kawin lambat... uwaaaaa boleh plak mak aku ckp mcm tu sbb tu smp skrg aku tak kawin lg.... stress aku. huahuahua

fathiahRAIHANA said...

pengapit senyum lagi lebar dr pngntin ni , hek3

~AmyLiana86~ said...

pernah sekali jd pengapit..taknak lg da..malu wooo..huhu..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Lya Colours yup..anak dara tak payah jadik pengapit o.k ...hahahaha...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@eMMeharuslah senyummm...senyum tu kan sedekah...hihi :P :P :P

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Nafisya Ismail ko tak yah stress2 pijah....ko tu kan Cun ...misti ade nye nanti ...ke ko yang memilih ni ?? haish..pape pun aku doakan semoga ko cepat bertemu jodoh yew

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@fathiahRAIHANA pengapit terexcited :P :P

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@~AmyLiana86~ tak pe amy tunggu masa nak diapit je lagi kan ??? hihihihi

Diary Of One said...

sy pnh jd maid of honour utk wife kezen sy. maid of honour last minit. siap lg rent bj pengapit.. hehe kalah pengatin. Last2 sy dah dpt calon suami... selang sebulan la jgk. skrg tgh mnyulam cinta, n insya Allah akan mlangsung pd thn depan. Amin

SeputihSalju said...

tak prnah jd pengapit... malu..hihihi

slm kenal.. follow sini :-)