Cerita lama baru nak update :P


Bismillah ...

o.k ni cerita lama .....tapi rasenya tak basi lagi lah kot ?
blasah je ...basi ke tak??..... nak cerita jugak :P

kejadian berlaku pada 10/12/2011
lokasi : Putrajaya
masa : 5.30 P.M - 6.30 P.M

Cik Nurul jemput pegi birthday party her daughter...
lovely dotter ...
actually memang dah lama sgt tak jumpa Cik Nurul ni ..
ade la dalam 4 tahun jugak kot ...
best dapat jumpa...cuma yang tak best masa tu terlalu terhad
almaklumlah .... bukan tak tau Tuan John tu ..
ajak jumpa kawan ai semendang je tak nak ...
segan la ...malu la...tak tau nak borak ape la...
banyak tol alasan dia ...
lastnya dapat jumpa kejap jolah ...
however still thankful to him because still want to send me there

hari tu pegi rumah Cik Su masa nak ambik tiket Moto GP
tu pun dia tak nak naik atas ..dia hantar dan tunggu kat bawah jerp...
haish...nasib lahhhh ...hahahhaha

"Happy belated Birthday Dear Umairah....Semoga menjadi anak yang solehah dan penyejuk mata penawar hati mommy and daddy ... :) "



Nilah lovely Umairah and her Gojes mommy :)










Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

4 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Lya Colours said...

HB comel !

BENA said...

cantek laaaaaaa kek dia . bena pun tak pernah ade kek macam tu . heeee;)


HEPI BESDAY UMAIRAH . ;)

fathiahRAIHANA said...

amboi kek dia comelnya :>

CIK NURUL said...

TQ AUNTIE ROSS;) LUV U MUCH SAYANG...