Usherette AKI 2014

Bismillah ......

yang ni patut nya kalau buat tempoyak dah masam dahhh...
kalau buat pekasam pun dah boleh pack-pack jual...ekekekke
cerita lama tapi baru je nak update...
tengok tarikh tu tau la bila ceritu kan ...

 malas nak cerita panjang pun ...
sebab banyak gambar SS je..hahaha (syok sendiri) -__________-"
gambar dengan kak Pah kesayangan ni..hihi
lepas ni Kak Pah dah tukar bahagian ...da tak boleh nak manja2 ..huhuhu

 En.faris, Kak Pah dan Ajib

 dengan big boss....
Very sporting boss ever ;) Puan Kay 
nanti kita buat entry birthday Puan Kay tahun ni ;P 

 gambar-gambar ni kami ambil kat luar dewan ...
Usherette katanya ...mana la ada seat nak duduk kat dalam ...
jadi melepak kat luar jela lepas habis registration sume 
tunggu closing baru get ready semula ...

ha..... ini yang berlaku didalam Dewan ...
Majlis AKI 2014 yang berlangsung pada tahun 2015
dan Majlis ini dirasmikan oleh YAB Dato' Seri Najib 



Sekian . 

No comments:

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...