Wira Seafood, Gombak

Bismillah...

Ntah berapa masihi yang lalu kami berdua pergi makan kat Wira Seafood ni 
pada mulanya nak makan dekat Santai Place....tapi tengok ramai nya orang 
kalau order misti kna Q lama...jadi jom lah cuba kedai lain 
kawasan yang sama je......
malam tu kami bercadang mau makan Seafood 
jadi ini lah hasil tangkapan kami di kedai tersebut ..hihi 

kembung tiga rasa ...niat dihati nak makan siakap 
tapi kedai kita belum pernah cuba tak nak la makan siakap 
sekali rasa dia tak menepati anak tekak tak best la kan 
so kita test dengan ikan kembung dulu :P 
hasilnya o.k la .....
lain dari yang biasa makan ..xde nenas macam selalu makan tu 
sy bagi 3/5.......tak boleh lawan tempat fav all time 

tomyam seafood dia memang terbaik lah 
ketam seko kau dia letak 
ada lala...ada udang ..sotong ...
rase pun sedap ...ahkak bagi 4/5 

Sekian .... 



Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

0 ♡ kas|h beRpanJangan ♡: