aktiviti paling best di ofis :P

Bismillah....

Hari isnin ni kita update yang lite-lite jelah...
ambik mood nak tulis blog...susah betul dah seru-seru pun tak nak datang jugak mood tu ...
ekekkekee

ni ntah zaman bila kaduknya tak ingat ...
tapi dah ada gambar ni kita update jelah...
best bila ada aktiviti masak-memasak dan makan-makan ni ..muahahaha 
mana lah nak kurussss? harapppan jelah,,,,

kitorang masak megi ketam kat Ofis...
shhhhhh...jgn bgtau boss ek...hahahha



haishhh...tengok ni telan ailio balik iolsss....gurrlppp
alahh..megi je pon :)

sekian

4 comments:

Fazleyatul Aini said...

kitorang pon ada jugak buat potluck maggi ni
memang best

ArELeEz said...

perrgghhh..! macam ramyeon korea tuh! daebak!

QasehnyaRania said...

sempoi la masak maggie ketam di ofis..

adianiez AIDA said...

wow best nyer!
sekali aje pernah makan maggi ketam.
kat kelantan ~ terbaik!
ni masak kat opis, puas makan :)

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...