hari yang sepi pipipipi...pak mat jual kopipippi

Bismillah....

Adoi..lama jugak rasenya menyepi..blog ni tak berupdate....
terabai...bersawang...hahaha

tuan blog sgt malas + Bluetooth pc pun tak boleh nak install
so malas nak transfer gambar pakai cable....sudahnya cerita semua membasi
...hahahha
kesian ...

sebab dah lama segan dah nak update...boleh gitu?
xpelah...actually ada je gambar masa jamuan raya 
open house dua tiga keping ...
tapi Syawal pun dah berlalu ...so xpelah ...
simpan jela gambar tu ..semuanya sebab malas...

macam biasa la nak menghalau mood malas tu 
saya kena merajinkan diri sikit 
so tukar header lagi sebab nak ambik mood? 
haaaa.gitu? hahahhaha

harapnya mood tu xde la sekejap timbul sekejap tenggelam 

 Haishhh...sekarang ni dah berhantu sgt ngan boat noodle nih...
sebulan 3-4 kali pergi? 
nasib baik dokek je..hahha

Ni Majlis Raya kat ofis....
ramai orang nak bergambar kat sini ...so kena snap cepat-cepat...
cantik ke idok lantak la asalkan ado 

ni jamuan raya kecil-kecilan kat ofis ...
yang tudung pink tu our big boss....
ish..colour biru tu tak sesuai dgn say arasenya 
nampak comellll sgt ..hahahahha
tak nak mengaku ..ceit ..
warna pulak di perkotak-katik kan...wiwiwiiwiwi

sekian 



2 comments:

adianiez AIDA said...

baru semlm opismet sebut pasal boat noodle.
kata nyer best.
bila aida tanya, di KL :( hu hu hu...
jauh bebenor!

mawar_berduri said...

@adianiez AIDAkalau ada rezeki Aida ke KL boleh la try ...sedappp..boleh addict :P