Laksa Pak Ngah Kuala Kangsar, Perak.

Bismillah.....

Masa cuti hari raya haritu ada la singgah makan di Kuala Kangsar
Kami makan di kedai Laksa Pak Ngah.
alamat seperti berikut : 

 Behind Sekolah Menengah Psung Wah,
 Jalan Dato' Sagor, 33000,
 Kuala Kangsar, Perak, 33000, Malaysia
Laksa dia memang terbaik la Abaq angggg ...

Ni hiasan dalam kedai tu ...
classic jugak ...ada gambar macam orang jual laksa pakai motosikal dan dikelililingi 
beberapa orang kak long-kak long ..hihi
kami pergi pagi lagi waktu dalam pukul 11.00...
orang tak de la ramai 

 My Happy face bila rasa kuah laksa dia memang terbaik boboboi! 
nampak tak pekat..tapi bila hirup...slurrrpppp 
sedap...secukup rasa 


 Orang makan dia sibuk baca surat khabar ...
ish..ish..ish..

saya order laksa special...see...banyak ramuan dalam tu....
ada isi ikan...ada fish ball...
tapi nampak tak apa yang uniknya?
laksa mana?
hilangggg? hahahha..laksa dia bungkus dalam telur macam pataya tu 
menarik kan ?

adoi tengok zoom ni sedapnyaaaaaaaaaa...
gurlppp...telan ailio o.k...
sesiapa yang lalu try la singgah ke sini ye! ....



Sekian 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

4 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Fazleyatul Aini said...

wow uniknya laksa bungkus teloq

ArELeEz said...

portion dia bnyk kn? leez xbuleh abis.

QasehnyaRania said...

terliuq eh nengok laksa
bru setahun pantang ni. hihi

adianiez AIDA said...

terover unik ni, laksa patayya...
aida ni kaki laksa.
memang kalau dekat, da try dah laksa ni :)