Raya 2015

Bismillah.....

Selamat Hari Raya Aidilfitri yang mulia korang ....
orang lain dah update sampai raya kedua-ketiga dan open house..hahaha
awok baru nak update raya 
kesian ! 
raya tahun ni kat kampung saya 
bertambah meriah bila family FIL (Ayah, Mak ngan Nina ) 
beraya sekali kat Perak ...
tapi diorang balik Parit jela datang beraya kat rumah saya 

 macam best je pasang pelita penuh....halaman rumah ni along, abg long ngan Mak yang usahakan 
bila pagi penuh bungaaaa.....i like...
petang dah kurang ..sebab bunga yang cantik tu bunga kembang pukul 10 tu ha...
Idea taman gantung-gantung pokok dalam botol dan tempurung kelapa tu Along ngan Abg long la rajin ...

 gambar raya kami...alahi kesian dua kerat tu jelah..hahahha
tenghari panehhhh...jadi kami melepak jela kat meja taman tu 
layan radio...layan youtube dan sembang gelak-gelak...


apa perbezaan gambar yang atas tu dan yang kedua? 
hahahhaha...JEBAT dah besar ..pastu manja sgtttttt ...dulu tak la manja camtu 
dukung dia cakap jom ambik gambar ...dia layan je...buat badan lembik...haha


cerita menarik di hari raya xde ...semuanya biasa je...
menu special pun ketupat palas ngan rendang ayam ....
tetamu pun sedara mara je...kawan-kawan nan hado ..haha kesian 

ingat nak raya kat Kedah tahun ni ...
tapi waze jalan manjangnya jem complete standstill ??
 ape ke Hey nya nak meredah jem 
so tak jadi..kita raya biasa-biasa jelah...


sekian. 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

0 ♡ kas|h beRpanJangan ♡: