Fraser Hill..........





Ni plak dekat Fraser Hill...............

Hari Minggu yang lepas..........macam biase la...Lpas sesi 'tanye menanya'....By aku ajak pegi Fraser Hill snap2 picture.........Mmmm...Ni kali Kedua la aku pegi Bukit Fraser yang terletak di sempadan Negeri Pahang dan Selangor.........



By aku soh ajak kak Lela.......Best cket pegi reramai....... tapi dah last minute baru die soh ajak kak Lela.....Macam yang aku jangkakan.....K.lela yang penuh ngan xtvt tu sure dah ade plan nak kemane2 nye klau tak book die awal2........Die tak dapat nak juin...... die dah janji ngan kengkawan die nak pegi berbasikal kat Bukit Cahaya Shah alam .................mMmm...nak wat camno ..... so kitorang pun cam biase ...Bertolak la ke sana Berdua........sampai atas dah kol 1 lebih, tapi kat sane cam pagi je ...huhu... tak panas macam kat KL......panas2 manje je ...hihi.....Lepas makan ayam goreng McD yang kitorang beli kat KL Lebey kurang kol 4.00 Kitorang turun dari atas bukit tu dan sampai kat umah dalam kol 7.00 P.M........


No comments:

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...