JaLan-jaLaN hUjuNg MinGgU.....





Pada hari Sabtu yang lepas, aku tak de pape xtvt dengan BF aku, Die kena OT......Bosan tol, So daripada malam tadi aku dah plan nak ajak ika (Room mate a.k.a Classmate aku mase kat Sek.Menengah) kuar jenjalan kat Amcorp Mall ......tapi pagi tu aku terbangun awal.....nak tido balik pun mate ni dah tak nak lelap.......aku bangun je la layan Nasi lemak kopi 'O' jap
......dalam kol 9.00 aku ngan Ika siap2......Kol 10.00 kitorang pun kuar dari umah....... Sampai je kat sane first pg Pos Office ( Si Ika la ni nak g post Office) lpas tu kitorang pg jalan2 kat Butik2 baju yang ada kat ctu ..... Cantik2 Baju...Harge Pun Cantik...ahax...Cuci mate je la...'Window Shopping' ..tapi mase pg kat First Lady aku ade gak la bli baju ...nak pkai mase kenduri kawen akk aku minggu ni ......Price kat First Lady tu sangat Berpatutan..baju pun cantik .... Puas Hati la.....Pusing punye pusing....Perut aku pun dah mule berkeroncong .... macam2 lagu dah bunyi....than aku pun ajak la ika makan kat Cafe Sri Suria..... aku dah lame tak makan makanan favoruite aku kat ctu .....nak tau ape die ?mmm......ape lagi .... 'Chicken Herb Noodle Soup'.... Huh ...Best gile dapat makan benda alah ni .... Sedap Woo......Ika plak makan Sweet N Sour rice klau tak silap aku .... Ingat2 lupe ni ... ahax . lpas perut pun dah kenyang, Si ika nak berjalan lagi .... So kitorang pun pg cari VCD jap ...balik umah karang bley la layan VCD plak ....lame gak la cari VCD ..Ika cakap nak cari cite Horror Movie ... minah ni nak tengok cite hantu la plak ....huhuhu..... pilih2 dapat la satu cite ni...a ku tak ingat tajuk ape...tapi tanye kat Apek tu die cakap tak de plak.... hampeh tol....klau dah tau tak de wat pe la die ltak cover citer tu???...Geram je ..... last2 kitorang Bli cite hantu tajuk Fear House ...... kaki pun dah sakit ....aku Pun ajak ika balik ...... Dah Sampai umah aku ngan ika, Izan layan la Cite tu sampai Petang ...... Cite tu tak la best pun .... x brape nak faham... tapi layan je la daripada tak de xtvt lain .....




Ni la Chicken Herb Noodle Soup ........

No comments:

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...