Sambutan 31 Ogos di Office ......

salam...
wah...syoknya dapat balik kampung......
lame plak tu ...sila jangan jeles ye..hihi
best dapat berbuke dan bersahur ngan keluarga
rase cam tak nak je balik KL ...hihi
sebelum terlambat ,
nak wish "Selamat Hari Merdeka wahai semua rakyat Malaysia"
Merdeka! Merdeka! Merdeka!Sempena Hari Kemerdekaan Malaysia yang ke-53
kitorang ada pertandingan kat office ...
So ini la hasilnya ...dalam mase sehari (Jumaat) kami berjaya hasilkan ini
sampai tak sempat nak update blog :P

ni bukan sebab nak menang atau ape..
tapi sekadar turut serta nak sambut Hari Kemerdekaan negara kita



Tugu Negara versi Cik Mawar ye ...huhu yang ni plak sempena sambutan Kemerdekaan yang ke-53













12 comments:

sahromnasrudin said...

salam...awak menang ke kontest kat opis tue? huhuhuhu

ferra said...

amek lah gambar pki topi merdeka tuh hehehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

salam merdeka kak mawar..lama tak ke sini jenguk akak...sehat kak?

GaDis CoMeL said...

sama lah kita, balik kampung sampai tak hapdet blog.. haha..

Mawar_berduri said...

Sahrom : salam, tak tau lagi....pemenang akan diumumkan lepas hari Malaysia nanti ..lambat lagi...hihi


Ferra : haah la, o.k gak kan pakai topi tu ? ...hihihi

Mawar_berduri said...

Hawa : Salam Dear, Selamat Merdeka, akak selsema la dik...aduyai...stress ..huhu


Gadis Comel : hihi...keterujaan balik kampung la tu ...hihi

Nur Hawa Mohd Zin said...

sama lah ngan awe kak...tapi selsema bile kat ofis jerk..huhu..

zan xray said...

kreatifnya hiasan.
nampak meriah sambutan kat ofis ya

NaNa said...

wah rose ko ni betul merdeka hehehe...
bagus! bagus!
nampak cantik je dalam gambar...
ko kan kreatif..
masa bila ko buat aku pun x sedar..
tau2 ada kan..hehehe..

nas said...

erm..tak terlambat lagi kot nak ucapkan selamat menyambut kemerdekaan malasia ke 53!!!
harap2 negara kita aman makmur dan berdaulat..

hamzah ian said...

merdeka!!!!(sambil angkat tangan tinggitinggi)

hamzah ian said...

oi.. org dah raye weh..