:: INI bukan gambar LUCAH o.k......


bismillah ...
salam selasa...
ape khabar korang ? chat ke ?kalo tak sihat pg la ambik MC ye....
kalo sihat jangan pi ambik MC plak ...huhuhu

amboi..terbeliak mate ye...
eh...aku tak letak gambar lucah o.k...
ni gambar keajaiban alam semesta
kagum kan ? Subhanallah..........

gambar ini dipercayai diperolehi di
Indonesia kalau tak salah aku latapi nampak poster yang tertempek kat batu tu
macam lambang salah sebuah parti kat malaysia kan?
mmm...konfius plak dah ni ...huhu




" penduduk di kawasan sekitar percaya bahwa air yang keluar dari batu yang berbentuk kelamin itu boleh memudahkan untuk mendapatkan jodoh atau keturunan...

bahkan pengunjung yang datang kesitu tak segan-segan untuk terus meminum air yang keluar tanpa proses apa2... "

UPDATE !!

setelah di google2....aku dah tau kat mane tempat nye ni ...Disebuah pulau di Provinsi Jawa Timur, yang terletak di timur pulau madura, ada sebuah pulau kecil yang di kenal sebagai pulau Kanegan.












korang kalo ade sesape yang nak cepat dapat jodoh ?
boleh la try pegi cari tempat ni ...huhuhu...
wallahhualam...



8 comments:

Lya Colours said...

weh terpegun jap aku tgk pic first tuh
hahaha
btol bleh dpt jodoh?
nak p google tempat ni kat mana

cheqna said...

salam
subhanallah...
Allah maha besar
ye ke boleh dapat jodoh ni??
jom kita pergi nak??
=)

cheqna said...

salam
subhanallah...
Allah maha besar
ye ke boleh dapat jodoh ni??
jom kita pergi nak??
=)

Mawar_berduri said...

Lya dan Cheqna...jom ..jom kita pegi...boleh jenajlan shopping kat Medan skali...ngeeeeeeeeeeee

Eye_nee said...

Kun Fa Ya Kun...maka jd lah ia kan...

oya said...

nampak mcm lucah jer

arapink said...

macam-macam ye mawar....

nadey said...

GILE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kalo betol tahyol tu aku nk g la minum air tu kihkihkihkih *tipu