Marco Simencelli

Bismillah

semalam dunia digemparkan dengan kematian salah seorang pelumba moto GP
"Italian Motorcycle Rider : Marco Simencelli was Dies In Malaysian Race"

memang semalam kami tak jadi nak pergi ke Sepang..
coz kna pegi Majlis Konvokesyen Nina ---> Adik Tuan John
jadi..tiket on Sunday ..Burn jolah ..
Thanks..thank you very much to Cik Puan Suria yang dah bersusah payah berebut untuk dapatkan tiket untuk ai dan Tuan John yew... hihi

on Saturday kami pegi ...
tapi ntah kenapa....rasa tak tahan ngan kepanasan kat litar tu ..
sedangkan tahun ni dah tahun ke-4 berturut2 kami pegi layan Moto GP ...
sejak blom berblogging sampai sekarang ....nak baca kisah Moto Gp sblom ni ?
2010 part I , 2010 part II , 2009 part I, 2009 part II, 2009 part III
hari sabtu tu kami tak snap banyak pun gambar..
snap sikit2 je ..ade la kurang dari 10 keping ...
kol 12.00 kami dah pun bertolak balik

dalam 10 keping gambar tu ...
terselit sekeping gambar Marco Simencelli sedang beraksi ...gambar sehari sebelum kejadian.......

Marco Simencelli (20 January 1987 – 23 October 2011)
Rest in peace

*mood = Sedih#tak#tentu#pasal-__-"








Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

3 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Lya Colours said...

dah ajal dia kan

CuTeMiUt78 said...

aah. la dik... akak ngan laki akak pun ada gak plan nak g sana.. tapi tak dpt nak g.. sebab ada agenda lain.... terkejut gak bila tgk berita semalam

[s.u.r.i.a] said...

ada hikmah awak tak dapat pergi ahad 2 kan. :)