Garden gazebo





Bismillah...

Lokasi : Kat depan rumah Pak Ngah Mat n Mak Ngah Zaimah dan ditepi kedai Abg Long
(Kampung Padang Serai, Beruas , Perak)
Masa : Tak ingat pukul berapa tapi waktu petang
Pelakon : Abg Long a.ka (Mamak) , hubby a.k.a(Tn.John) dan Syakir a.k.a (Elmon)


masa tu sebenarnya aku tengah borak ngan mak ...
sembang-sembang, mata rase cam makin berat ..
mak tarik kusyen terus ....sampai Afrika..huhu
aku baru nak nampak jalan ke Afrika ...sekali ..
ade orang goyang bahu...rupanya Tn.John ..
dia ajak lepak kat depan...huhu

aku pun bangun...tengok2 diorang lepak kat teratak kecil
tepi kedai abg Long ...Gazebo rumah jiran ..hihi
Comel btol rumah kecik tu..
terus ambik Hp yang tak brape nak shanggih nih..trus snap gambo..

dan inilah hasilnya :
bersantai sambil ditiup angin ..
boleh terlelap gini :P
front view
another front view ...
amboi..abg long bukan main lagi dok landing kat bean bag tu ..

best pulak bunyi benda alah ni bila ditiup angin..
kelentong kelentang ..huhuhu
bunyi alam sekitar gitew
#Feeling lebih tau ..hahahha
amboi dik..siap tido trus nih..
ish2..Syakir Ilman a.k.a Elmon..hihihihi

Sekian






2 comments:

Lya Colours said...

wah best ni. mesti sejuk2 je suasana

Nur Hawa Mohd Zin said...

sangat suka ada pondok2 lepak camni...