Kursus di D'Village Melaka


Bismillah.....

huhu..dah lame jugak tak update blog nih...
seb baik blom bersawang ..hihi
tak update blog tak bermakna tak bukak kan ?
tengok tu ..cantik tak header baru ai? eeeuwww hahaha...
hah..jgn plak ade yang nak cakap saje nak tayang cek nuffy yang alahai..
RM100.13 tu lama-lama
bukan sampai 3-4 ribu kannnn???
sentap hati kerdil mak nak ..hahahhaha...tak de niat pon tau

ni semua sebab penyakit M yang melanda ....
memang tak de obat ....redha jelah kan ...huhu

walaupun cerita dah lapok, nak cerita jugak ..
haritu kan pergi kursus kat D'Village resort ..
o.k la ...best la jugak ..

meh nak tunjuk sikit apa yang ada kat sana ...

(yang no 1. ) tu gambar ka lobby resort ...
kat tengah-tengahnya ada bunga besar (macam gambar kat no.2 tu) ..
pastu tiap kali makan, kami makan kat dalam dewan makan
(macam dalam gambar no.3 ...)kelas kami diadakan kat dewan kuliah yang (macam dalam gambar no.4) tu ..
tak la luas sangat tapi o.k la....
gambar penuh bilik tak snap pon..sebab..segan dekat Kak Limah..
huhu...masa kat sana dapat satu bilik ngan Kak Limah..
bukan hantu Kak Limah o.k..
nama akak tu Halimah Othman ...jadi masa nak tido
cuma sempat ambik gambar lampu batik (macam no.5) tu je ..
o.k lah kan
ada orang kan macam fussy sikit pasal bilik air kan ..
bilik air kat sini o.k lah...(macam dalam gambar no.6) tu ..
ade water heater jugak kat bilik air ni ..
best woo mandi air panas di kala pagi yang dingin disimbahi hujan ...
rase cam nak tido malas nak join aktiviti pagi sabtu tu..
hujan turun lebat ...trus terpaksa buat game kat dalam dewan je ..
kalau tak misti best buat kat tasik :(


kalau buat family trip pon o.klah jugak kat sini..
ade swimming pool ...(macam dalam gambar no.7) ...bebudak kan suke main air..
boleh mandi manda..
resort penginapan kami (macam dalam gambar no.8)

dan selamat tinggal D'Village resort ..kami telah meninggalkan pintu depan D'village resort (seperti gambar no.9) pada hari Sabtu 30 March 2012 ... hihi
( ni namanya bercerita dengan bukti tu yang cerita merujuk gambar ..hihihi )


sekian...


2 comments:

Lya Colours said...

oit x bgtau pon datang melakaaaaaaaa

BENA said...

syiok laaaaaaa kalo dapat berendam dekat swimming pool tuuu . heee :)

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...