Berjimba di Tutti Fruitti


Bismillah

Sebut je tutti fruitti misti ramai yang tahu kan ?
boleh dikatakan antara ais krim yang famous la sekarang ni ....
kalau dulu Baskin Robbins la paling top kan ? Haagen Daz tu kurang sikit...
tapi sekarang ni Tutti Fruitti memang menjadi kegilaan :P

ais krim berunsurkan yogurt memang sedapp...
selain tutti fruitti ...Snogurt pun ais krim yang berunsurkan yogurt ..
tapi snogurt tak pernah try lagi ...pernah lalu je ..opss..hahhaha

harga tutti Fruitti ni dikira ikot timbang ...
berapa banyak yang kita ambil itu lah yang kita bayar ..
kalau tak salah harganya 100 gram RM5.30 ...boleh tahan mahalnya :(
kalau nak makan sekali sekala o.k la...
kalau selalu tokey belacan pon boleh bankrupt :P

first time makan ngan office mate ...
si Sara Lynn ngan Qissy Farah ... nama nak glamour je :P
Thanks ya korang bawak ai olss...
ni je antara gambar yang sempat di snap ....

tengah ambik ais krem ngan Qissy Farah (tudung Ungu tu )
yang tegak cam pokok balak tu iolss laaa...hahahha

ice-cream at that day :)
Yummehhh

topping yang menarik.....
but i love baby passion pop...
meletup-letup di dalam mulut :)

dapnya...dapnyaaaa...huhu
ni ice-cream masa makan ngan Tn.John kat Persint Diplomatik Putrajaya....
see baby passion pop yang color merah dan orange tu ....
dapppppppppp....eh....lap ...lap air liur nak meleleh dah tu ...
huhuhu....


sekian..









Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

0 ♡ kas|h beRpanJangan ♡: