Selamat Pengantin baru Aina dan Ariff

Bismillah

rase macam dah lame jugak tak bersiaran ..
sejak pindah ofis baru ...mmg banyak benda nak kena buat ..
ditambah pulak dengan audit QE/5S MPC yang dah pun berlangsung pada 17 Mei yang lalu

o.k sekarang dah free balik...jadi boleh la update ...
bukan senang nak cari balik mood tu tau ..huhu
memang nampak berblog ni mudah ..
tapi ramai jugak yang berblog tapi tak mampu nak kekalkan blog mereka..
betul kan ?

o.k...kali ni nak cerita tentang Majlis perkahwinan Aina ngan Ariff
sape diorang ni ? aina ni cousin Tn.john..anak kakak ayah Tn.John (Mak Nyah) ...
mase Januari 2012 Abang Aina kahwin...
dan kali ni last la kenduri anak mak nyah ...aina yang bongsu

okey ..meh layan gambar dari hp nokia cap ayam ai ...huhu
camera besar rosak ..jadi ni jolah yang ado yo...

Meja makan Pengantin dan tetamu VIP

Pelamin nan indah :))

The bride and bridegroom....
ai olss pakai hp cap ayam jo jadi gambar sipi-sipi jolah yo ...hahahha
malas nak selit celah orang pakai kamera mahal-mahal nih :PP

adik dan abang ...ehhhh?? terselit la pulak ...haha

pastu tetiba ternampak .....ade dua orang ...cam kenal jer...
cam pernah tengok..tapi dimana ya??
huhu ambik gambar dari jauh la..segan nak pegi dekat ...
Tn.John siap cabar soh gi ambik gambar diorang tau ...shy-shy goat laaaa...
boleh gitu??? hahahha........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tapi..finally I got their picture ....
ngeh..ngeh...ngeh...
Ustazah Nur Aqidah Mawardi , Mak Nyah dan Ustazah Nor Hafidza Razali


~Sekian~





1 comment:

Lya Colours said...

oo ustazah pilihan !