Mali's Corner Taman Medan , Petaling Jaya


Bismillah...

wah...bukan main gigih lagi tau ..
blom setengah hari dah publish 2 entry...wa..tahniah...tahniah ..buat diri sendiri :P

nak tau ..ini perkabaran gumbira buat warga PJ dan kawasan sekitarnya
yang suke makan Char Kuey Tiaw:)
sekarang ni ...Mali's Corner dah ade kat Taman Medan tau

dah banyak kali pergi ..
tapi baru hari ni nak buat entry ...boleh gitu ? hahahha
ni gambar yang di snap semalam

semalam ..kami tapau je ...balik makan kat rumah

dah makan habis baru teringat nak snap gambar ...yappedaaaa
ni pun o.k la kannnn?
Char kuey teow special 2... RM 13 ... satu RM 6.50
tak pe lah mahal sikit..janji puas hati ...
memang sedappp....Special udang ade dalam 6-8 ekor ye....
yummy ...

ni lokasinya
ikut highway pantai baru ...
kalau nak mudah ...jalan terus sampai jumpa tol yang dekat taman dato' Harun tu
lepas tol tu terus belok kiri....
jalan terus sampai jumpa traffic light simpang 4....
kalau hari ahad malam...ade pasar malam kat situ ..
jalan je terus...pastu nampak ade kedai makan banyak sederet ....
Mali's Corner yang kat ujung kat simpang kiri ...

o.k.ni instruction yang saya faham..kalau korang tak faham...
try google map jolah dari tempat korang yoo...kalau yang ado GPS ...
silalah taip koordinat seperti di bawah ni ye ...


rase memang same ngan yang Danau Kota tu ...sedapppp
harga pun sama....
yang bezanya kat Danau Kota tu self service ...
kat taman medan ...ade waitress ye......
jadi duduk je diorang datang ambik order :)


o.k..selamat mencuba dan menjamu selera :)









Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

2 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Liza Razak said...

yeay...lepas ni x payah pegi jauh2 lagi..dah dekat dengan rumah :)

vera rahman~ said...

Thanks awk.. Sbb guna direction awk ni la dpt cari mali kt tmn medan ni. Huhu