Birthday Qissy Farah 14 May 2012


Bismillah ....

ni Entry yang sepatutnya dah lama publish...
birthday beliau 14 May ....ni dah 30 Mei ponn...
Hoaissshhh...mahap la Cik Qissy Fara ye ...ai olss malas :PP
Nana dah wat n3 lama dah pongggg :P

actually kitorang nak surprise kan dia ...
tapi ...adoyai ..
ade plak yang rajin nak bagitau dia yang kitorang nak surprise kan dia...
jadi tak brape nak surprise ... :(
bengang je nana kan ? hish .....
luahan hati nana disini
o.k...layan pic yaaa

Birthday gurllll .....sweet 26 :)

alolololo...meh nak suap mehh..:)
ait...nana special..tak aci ..coz dia disuap birthday gurl...
orang lain semua menyuap ...dia disuap... :P

kami :)


Kek coklat aiskrim tajaan Yasmin ...sedapppppppp
Thanks dear min ...

Farah...this video special for u dear :)
sorry lambat
kamu kan tau saya suke jadik yang terakhir :P
boleh gitu??? hahahha



tak dapat bace ek?
ni hah...baco yo ... :)

Printer problem..gambar tak cantik...
haish..malas nak buat balik...
jadi yang ni pon o.k kan ?

sekian






2 comments:

NaNa said...

hahaha meriah birthday farah tahun ni kan...mesti lah special dia suap aku..bukan aku suap dia lalala....sbb dia kesian kt aku pas sdh bebel kejutan dibocorkan....hehehe....

eMMe said...

Assalam... Hye Mdm Mawar, akak singgah sini yea... syok la ade org rajin layan celebrate busday... susah nak dpt kawan satu opis yg sekepala tau... untung kalian, moga persahabatan yg terbina, sentiasa kekal ke akhir hayat...Amin...