Design terbaru muslimah Hijabs Online Shopping

Bismillah .....

Hari ni mau review lagi satu Butik Tudung ...
sejak ada kemudahan bershopping di hujung jari ni ...nak apa pun mudah ..
klik saje dah muncul kan?

Butik ni namanya

Nur Fiyzza Online boutique....

Butik beliau menjual koleksi tudung yang terbaru tauuu...
sesuai untuk muslimah masa kini ...
Setiap koleksi keluaran butik Fiyzza ni dijamin 99% Original dan tak akan jumpa
dimana-mana lagi ...setiap keluaran mungkin cuma ada satu atau maksimum 10 helai sahaja ..
dan design tersebut tidak akan dikeluarkan buat kali kedua ....


maknanya
"Bila uolss pakai tudung dari boutique Fiyzza ni...Uolss takkan nampak orang lain pakai tudung yang sama macam uolsss...no boria-boria, no pasar malam2 o.k "
hihihihi...Ni jaminan dari pemilik butik ....

O.k Meh berkenalan dengan pemilik Butik ini
yang manis ni lah pemilik butik Nur Fiyzza online Boutique ...o.k..dah kenal pemilik ..

mari kita tengok design tudung di butik beliau







Tudung-tudung kembang setaman diatas ialah dari koleksi Farinie Hijab
boleh digayakan mengikut kesesuaian si pemakai ....
bunga di bahagian tepi hijab tersebut memang attractive ... disuaikan pula
dengan dua tona warna ...Saiz Bidang tudung ini ialah 40.






hijab ini pula ialah dari koleksi hijab khatijah
memang sesuai bagi mereka yang mementingkan pemakian tudung
yang betul-betul menutup aurat mengikut islam .. :)
Saiz tudung ini ialah bidang 55



Koleksi tudung yang ketiga pula ialah dari Design Anna Hijab
tudung ni pun bidangnya besar 55....
meterial kain pula ialah dari jenis satin ...

baiklah...sekiranya berminat ....
jangan malu dan segan ...jemput melawat Butik beliau di :

Boutique Nur Fiyzza

atau email beliau

nurfiyzza@ymail.com


Nanti kalau ade design baru yang menarik saya akan update lagi ...
Sekian .

1 comment:

fadzli Amir said...

Sejuk je mata tengok perempuan bertudung macam ni...hehehehe