Kenduri Kesyukuran

Bismillah 

sambil b'fast gigih nak update blog ....
tapi itulah itu ...bila buat 2 kerja dalam satu sama ni orang cakap multi tasking 
atau kill two birds with one stone
kenmain tapi kadang-kadang kurang berkesan pada saya 
sebab bila buat dua benda ko tak fokus 
sudahnya makan yang kadang cuma ambil masa 10 minit jadi satu jam 
update blog yang juga 10 minit jadi satu jam ...hahaha 




minggu lepas ada kawan Tn.John jemput ke Majlis Kesyukuran kt rumah dia 
area Bangi sana 
majlis start selepas zohor 
jadi sebelah pagi kami buat aktiviti lain .... 
Aktiviti lain tu saya akan update kat blog lain  ....
saya terpaksa saja buat 2 blog sebab yang ni lebih kepada personal life 
dengan kawan-kawan , ofis , makan-makan 
dan blog ni pun dah lama simpan kisah saya since 2008 lagi 

Blog satu lagi tu hobi saya dan husband 
semua tentang travel dan baru je buat last year 
jemput la baca kalau rajin 



masa sampai kat rumah Shah tak ramai lagi tetamu 
terus la ambil makanan....nampak ikan Patin , terus x pandang yg lain ..haha 
sedap uii ikan patin tu , kata shah kakak dia bawa dari Kuala Lipis 
thanks so much Shah....Semoga lebih berjaya dalam business dan sentiasa dimurahkan rezeki 
amin 

 pusingan kedua makan kambing 
kambing dia pun sedap ...lembut je isi dia 
sos black paper tu pun sedap 

masa orang lain sibuk makan kami sempat lagi bergambar kat Gazebo rumah shah ni 
orang have-have kenmain cantik rumah dia..hihi 
xpe rezeki dia la kan 
gambar ni anak saudara shah yang ambilkan 
mula sy just nak snap gambar sorg minta Tn.John ambilkan 
skali kakak Shah suruh anak dia snapkan gambar kami 
Allah ..segan juga... baiknya tuan rumah sekeluarga 

terima kasih banyak atas layanan yang baik 
semoga Allah jua yang membalasnya 


sekian 

12 comments:

Sunah Sakura said... Reply Comment

Da lama tak makan kambing uikkk

adianiez AIDA said... Reply Comment

sama la kita.
if nampak lauk ikan patin tempoyak, lauk lain dipandang sepi :)
cantik gazebo.
aida nak buat jugak gazebo. tapi kecik jer lah :) dont have have kan ha ha ha ha...

norhidana said... Reply Comment

klau dh jumpa lauk peberet mmg kene makan n nikmati... menu nya best betul lah

dear anies said... Reply Comment

boleh lupa diri skejap kalu jumpa mknn fav kt kenduri kn😆

MisDiarios said... Reply Comment

adoiiii sodappppp nye.. follow sini #639

Tengku Sofia said... Reply Comment

Sedapnya

Puan Kutu said... Reply Comment

Fuhh menu semua best plus rumah pun cantik.. Rezeki la kan dpt makan sedap pastu dapat pose kat gazebo rumah orang have2 haha

Suria Amanda said... Reply Comment

akak pantang read meat utk 3 bulan..hehehe..lepas 3 bulan nanti boleh la makan..

eltamaz elmithaly said... Reply Comment


شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

شركة تسليك مجاري بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تسليك مجاري بالخبر
شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

eltamaz elmithaly said... Reply Comment


شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجاري بالقطيف
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالاحساء
شركة مكافحة حشرات براس تنوره
شركة رش دفان بالدمام
شركة مكافحة حشرات بسيهات
شركة تنظيف منازل بالنعيرية


A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y said... Reply Comment

leez pun sejenis yg sama jugak, xbuleh wat 2 tasks dlm 1 masa. bkn xbuleh langsung tp, sukar. wah, 'sukar' kau! ha3.. agaknya, klu jd retis, musti yg stok2 demand pilih naskhah hebat je. aa gitchew..! ha3.. tetiba sgt..

عبده العمراوى said... Reply Comment



شركة مكافحة حشرات بالاحساء
شركة تنظيف سجاد بالاحساء