Day 3 Program Pemantapan AKRAB : Taman Negara, Kuala Tahan

Bismillah

Hari Ketiga dah nak balik ...
tapi kami ada aktiviti dalam kelas untuk hari terakhir ni 
sebelum tu kat padang sekejap 
sesi senam-senam...pastu dah panas kita terus masuk kelas 




masing-masing sedang dengan penjelasan En. Zaki 
dan bahagi kumpulan 
bila ada kumpulan ada la discussion kan 

 Bincang lah hasil daripada program kali ni 
kelebihan , kekurangan dan penambahbaikan 
 tak tau lah apa yang sedih aje rupa Kak Aishah tu ..hahah 
tapi kertas yang lekat kat belakang tu aktiviti last
 Kakak menulis tapi tulisan Ya Ampun ....
asalkan boleh baca o.k lah 
jangan minta kakak present ye 
rosak nanti ..hihi 

 Ye kami bentangkan next destination untuk Program AKRAB 
dan group kami sebulat suara pilih untuk ke 
Taman Negeri Royal Belum Perak ! 

 Ni team Mak lang my BFF 
diorang nak pergi kat KKB je 
bagus-bagus kurang budget dan dekat je..hihihi 
kita nantikan lokasi seterusnya tahun depan 

 Ni sesi penilaian kawan-kawan 
tulis lah kat belakang tu sifat kawan kita yang kita kenal untuk 3 hari 2 malam tu 

 tunduk jangan tak tunduk...nak tulis ni awak 
hihi 
ni lah yang tertulis kat belakang saya 
TQ uols for the lovely words... amin 
Last group picture sebelum bertolak balik 


sekian