Kini Musim bercanda pula tiba?


Bismillah ....
Salam hari jumaat semua...
terima kasih kerana masih sudi menjenguk blog ku ini....
minggu ni aku agak sibuk dengan exam disana-sini
kepala pun pusing2...mane taknya ...
dah dekat 4 tahun kot aku tak exam bagai ni ...
huhu...



kalau tanye o.k x exam ku itu...jawapan ku ...
tak o.k Insyaalah ade rezeki lulus..
kalau tak... kena la ambik balik dan truskan usaha
sebab sebelum ni usaha kurang gigih kot

Sekarang ni dah mule dah dapat kad2 jemputan kawen..
tu maknenya mule la balik bulan mengawan bercanda ni...
awal tahun dan akhir tahun memang famous menjadi pilihan orang untuk berkahwin ...
dah tinggal berapa kerat je lagi kawanku yang bergelar cik ni....
so sad you ...

aku ? ntahla.... aritu cakap nak wat hujung tahun ni kan?
tapi disebabkan beberapa kekangan ....
Insyaallah tahun depan la kot ?...xpun tahun depan lagi..atau lagi depan? huhuhu
mmmm........?? who knows ?

Besok insyaallah nak balik kampung .....
bestnya ...













Alangkah bertuahnya kalau dapat buat Majlis
macam anak Tan Sri SM.Nasimuddin Tokei Naza tu...Today was a fairy tale...




12 comments:

NURULekmiRabat said...

Saya pun suka sgt wedding fairy tale tu..tp x baoe berkenan tang lelaki tak pakai baju tue.seram je nengok. Akak saya pun nak kawen musim kali ni,haha..moga berbahagia mereka2..

Mawar_berduri said...

Dear thanks singgah dan drop ur komen, best kan wedding tu..tapi nampak gak la fairy tale nye tu ....Semoga kakak nurul bahagia ...:)

Lya Colours said...

wah selamat cuti2 ye

pstt : kalo kaya, kita pon nak buat wedding ala2 fairy tuh
tapi kita bersyukur lah dgn apa yg ada ni

nas said...

wahhh...sape yang tak sabar2 nak kawen...lagi2 da tengok kawan2 yg len sudah berkahwin..
mst jeles kan?
eh,kak..nk tanye..akak nie umo berape?
:P
wedding cm fairy tales tue usahla buat...mcm membazir :(

Yua Zawa said...

jodoh ptemuan dtgn tuhan. :)
hehe juz wait for it..
~da tgok yg anak Naza punya wedding. western sgt la...

Yua Zawa said...

jodoh ptemuan dtgn tuhan. :)
hehe juz wait for it..
~da tgok yg anak Naza punya wedding. western sgt la...

maiyah said...

jodoh akan dtg jua.. dah dtg nnti tosonyum yo kojo :D

pisau belati said...

andai ada jodoh,berapa lama sekali pun akan bertaut juga =)

GaDis CoMeL said...

ekceli kan, kakak nurul tu adalah saya!!!!



haha

sahromnasrudin said...

salam..lik kampong kat ne??kampong baru erk hehehehe

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

balik kampung balik kampung...lagu sudirman berkumandang

nina said...

erk aku pon nak kawen macam nadiah tu gak.bleh tak? ekeke..