Aksi Jorge Lorenzo Moto GP 2010


Bismillah...hari ni nak update cket gambar
yang sempat di snap mase layan Moto GP 2010
pada hari sabtu dan ahad lepas ...

Jorge Lorenzo ni telah dinobatkan sebagai Pelumba Dunia 2010 ....

Ni result Pelumbaan Moto GP 2010

1. Valentino Rossi (Yamaha)
2. Andrea Dovizioso (Honda)
3. Jorge Lorenzo (Yamaha)
4. Ben Spies (Yamaha)
5. Alvaro Bautista (Suzuki)
6. Nicky Hayden (Ducati)
7. Hiroshi Aoyama (Honda)
8. Marco Simoncelli (Honda)
9. Marco Melandri (Honda)
10. Randy de Puniet (Honda)
11. Hector Barbera (Ducati)
12. Mika Kallio (Ducati)

DNF Colin Edwards (Yamaha)
DNF Aleix Esparago (Ducati)
DNF Loris Capriossi (Suzuki)
DNF Casey Stoner (Ducati) ---->
yang menang tahun lepas..tapi kali ni tak sempat 1 lap pun..kesian beliau ..xde rezeki..

kalau nak tengok yang 2009 nye boleh klik kat sini --->
part I , Part II dan Part III

panas sgt..mood nk snap tu jadi turun ke paras 20% je ...huhu
tapi ade la jugak....nanti ble rajin upload lagi ye .....


yang ni ambik kat motogp.com...thanks
dahsyat la kalau aku dapat snap pic dia yang macam ni ...huhuhu



















tunggu ye..lepas ni nak upload aksi juara MotoGP 2010 plak...
sape lagi kalau bukan.............Velentino Rossi




Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

6 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

cheqna said...

salam
wah suka layan motor2 erk..
lama tak sembang2....
sihat???

Lya Colours said...

arghh cair2

Mawar_berduri said...

Cheqna : huhu...best gak layan moto ni....hihi
alhamdulillah chat ...maaf tak dapat nak blogwalking ke sinun....kat opis da tak leh nak online tenet sgt ....huhu :'(


Lya : huhuhu...cepat masuk dlm peti ais kasi beku balik..hihi

GaDis CoMeL said...

jeles gila kak mawar berduri boleh tgk org race motor

yastro said...

Minat Lorenzo ehh..he3!!!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

layan janji heppi