d|buat oRaNg ????

Bismillah ...

fuhhh..fuhhh...tiup sikit banyak habuk la plak ...
seb baik blom bersawang :P ..

*************************************************************************************

kisah seorang sahabat ....
katanya sekarang ni dah single ...
baru break la maknenya ...
kata dia lagi..
sekarang ni makan tak lalu..
tidur tak lena...
mandi tak basah...
walau pun dah break tapi asyik teringat2 pada si ex-bf

walau tak dapat pandang muke..
pandang rumah pun pon o.k
cerobong asap rumah pon o.k
pen pemberian si dia yang dah tak de dakwat pon o.k
tak leh nak add kat FB, view profile je pon jadi lah...

*************************************************************************************

kata dia lagi ...
dia dah terkena buatan orang ???
Buatan ex-bf dia


yeke?
rasenya tak buat pon orang baru2 break...
semua orang pun akan rasa benda yang same kot?
kan????







Kenapa la suke fikir benda yang bukan2? cube kembali ke jalan Yang Esa?
Insyaallah tak de de nak terasa macam terkena buatan2 orang nih...


2 comments:

Lya Colours said...

betol2. ala mainan perasaan tuh. terlampau melayan perasaan. mula2 biasa la. lama2 ok la

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Lya : tula..perasan cam terkena buatan plak ..dia yang Emo agaknya :PP

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...