Hadiah dari jauh

Bismillah....

Alahai ... speechless tiba-tiba...tak tau nak buat mukaddimah macammana ...hahaha
adoiyai tu lah ...tak payah nak bermukaddimah sgt lah kan ....
actually nak cerita pasal hadiah dari jauh tu ...
Thanks ya orang jauh itu ...hihihi
saya suke ...
boleh tambah koleksi ....hadiah ni sampai hari Jumaat lepas..
tapi hari Jumaat tu tak sempat la nak buat n3...
petang ada taklimat bagai ...jadi tertangguh ke hari ni ... 


"Cheqna..ofkos saya sudi sgt terima hadiah cheqna ni ... cute ..."
Ni hadiah yang cheqna bagi masa buat n3 ni 
saya dah pun letakkan mereka bersama-sama koleksi yang lain ...

 ha...nilah koleksi saya ..hihi
yang ni yang kat ofis...yang kat rumah pun ada ...
koleksi masa kat Ofis lama.... :) 

Ni pulak koleksi Fridge magnet :) 
yang ni pun saya suke ..kiut sgt kan ?
tapi tak banyak macam koleksi key chain.....
tengok Penyu Hijau tu ..sgt comel... 


Sekian ...  

1 comment:

Lya Colours said...

hari tu masa balik kg, pon saya beli fm penyu tu bagi member2 office. sume pakat tepek kat stapler. dah macam geng penyu plak hahaha

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...