Durian Crepe

Bismillah ....

Durian crepe ni kan tengah famous sekarang ni ...
harus lah saya sebagai penggemar Durian kepingin nak makan Durian Crepe ...huhuhu
hari Jumaat tu ber IP dengan Cik Sara Lynn ...
bgtau dia teringin nak makan Durian Crepe nih ...
dia soh google dan order Online jerp....

@terusbergenangairmata....Phuiii...sedih la sgt kan ? hahahahha

 Pastu hari sabtu ...dia WhatsApp...
dia bgtau kawan abang dia ade jual benda ni ...
ape lagi ..terus sepantas kilat order kat dia...

hari Isnin pagi semangat bangun pagi nak pergi kerja nak makan Durian crepe 
#Dasar....hahahhaha
tapi kepala pening...batok yang menyakitkan tekak dan demam...
jadinya Tn.John cakap tak payah pergi kerja...
ambik MC saja ...aduyaiiii.......

pagi tadi .....terus la sampai je kat opis...
cari Cik Sara lynn...tanya mana Durian Crepe ??? 
dia cakap dalam Fridge ....terus jalan laju-laju 
menuju ke fridge dan ambik satu Durian Crepe 
RM 10 dapat 4 ketul ....
#haruslahpujimelambungdisitu 
sampai kat meja terus Ngap....
pastu stop...snap pic ..hahahahha ...Rutin blogger :P 
lepas tu ngap habis satu ....
duduk kat meja...niat di hati nak simpam bawak balik kat Tn.John ...
tapi rase resah dan gelisah pulak teringat kan Durian Crepe tu ..:P 
#Oversangatkan ??? 
terus pegi belakang ambik semua..dan makan !! 
pastu #menyesallll tak bawak balik untuk suami tersayang ...aduyai ... T____T
tak pe lah order lain untuk dia o.k ..
now dia pun demam jugak tak boleh makan durian ..
#alasannakhilangkanraseserbasalah....


Sekian ....


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

4 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Lya Colours said...

sana sini org asik cakap pasal durian crepe ni. saya tak pernah rasa lagi. tak maniac sangat dengan durian. takut kalau makan, susah nak stop. haha

cheqna said...

memang besh =)

Sara Lynn said...

lepas kempunan ye.. hahaha.. next rajin2 la buat sendiri ye... x susah pun.. ececeeeee **ckp lebih!!** =p

CuTeMiUt78 said...

aah sana sini femes ngan durian crepe kan.. sib baik dah dpt rasa..