Makan-makan.

Bismillah 

Ni cerita dah basi sebenarnya...tapi vitamin 'M' tu terlebih 
jadi hari ni baru keluar N3 ni ..huhuhuhu :P 
Ni jamuan Perpisahan dan sambutan Birthday warga SKPPI

 Ni antara menunya ...
menu utama nasi lemak rendang kerang ..hihi sedappp...
pastu yang paling best dessert ..
semuanya manis menambah gula dalam darah saya ...hahahha
aduyai ....rosak diet gini tau ...
Ni My boss..... bulan November Birthday beliau ..
Happy Birthday boss ..18 November 2012
Semoga panjang umur dan Dimurahkan rezeki ....
Selamat berpencen tahun depan...huhu
tak tau lah nanti dapat bos macammana pulak..hohoho
naseb lah kan ....
pastu yang tersebak tu namanya Khatijah Ibrahim ...
macam nama Penyanyi tu kan ? huhu
Jah ni dah lama kat bahagian kami ..
now dah kena tukar ...sebak lah dia... 
selamat maju jaya ditempat baru ye Jah....

o.k..kek yang kat atas tu serius sedap ..
yummy..yummy ...
akak yang buat kek ni pun sedap Ehhh.....sedap mata  memandang lah
cantik menarik tertarik macam kek beliau ..awww ..
hihihi :P (macam lah kak Nomi baca blog saya yang tak seberapa ni ) :P 
O.k ...ni dessert dalam pinggan saya ..
Hoiiiishh... ni bukan makan sorang o.k..ni makan ngan minah Gojes lah... 



Sekian 

3 comments:

Lya Colours said...

wah banyak gila makanan. memang best ni. tak jalan keje di buatnya. hihi

cheqna said...

besh..=)

Sara Lynn said...

haah gojesnya kwn awk tu =p