1,2,3 cheese

Bismillah ....

Selesai je makan ...sebenarnya sebelum selesai makan pun ...
kami dah mula eksaited nak snap pic...hihihi 
o.k baiklah .....layankan je ...bila lagi kan 

 yang 3 orang tu memang single -mingle lagi o.k... 
eceh terpromote plak :P 

 eh...kali kedua gambar yang single -mingle ni ..ekekee...
yang ketiga sibuk nak menyelit sekali ..pppffftttttt 

 ha..kali ni ade kumbang di tengah-tengah .....
Redzha ni single jugak lagi ......tu pasal pegang props "masih mencari cinta" 
Kak Ana dengan muke sedihnya ..ilah tu memang comel pun ....
terus la saya OMG kan diorang .....



yang dua orang di tengah tu our bos..dua-dua pegang "saya puasa penuh" ekeke...
comel sgt ni .....si Linda tu dah kenapa pandang siapa pulak kat tepi tu ? 
ini lah our happy BSPI family ...sume sporting ...


o.k sekian . 

5 comments:

idzwa kamaruddin said...

meriah!!

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@idzwa kamaruddintula..asalnya nk buat sikit2 je..termeriah pulak :P

Fazleyatul Aini said...

wah siap ada bubble talk

Sara Lynn said...

dah kata free style.. melilau je la mata tu.. hahaha

ArELeEz said...

best kan bile dpt opismate yg sekepala sporting cenggini? ;)